- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
evimizde 17 maçtır kaybetmiyoruz 43 maç daha kaybetmezsek
galatasaray sixty başlığını okuruz gibi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evimizde 17 maçtır kaybetmiyoruz 43 maç daha kaybetmezsek
galatasaray sixty başlığını okuruz gibi
Bu isler böyle kolay degil. Basarili olmalari icin bütün kadroyu yeniden yapilandirmalari gerekiyor. JJ otoritesini görmüs oyuncular Ismail Kartal ile oynamak icin can atmiyordur bence.
En fazla yerli futbolculardan biraz fazla verim alir diye düsünüyorum. Yani kanimca febeyi yine büyük bir hüsran bekliyor.
Özellikle kadro iskeletini koruyan Okan Buruklu, sampiyon olmus bir takima karsi. Ki eminim gecen sezona göre daha fazla güclenecegiz. Iso ilk devreyi bile görmez
Yerliler at koşturur başkan çok sever hep arkasında durur istediğini oynattırır.Bence camia mutlu olacak bir müddet;daha sonra işler yavaş yavaş tersine dönecek ama biraz zaman geçer.
Montella Pirlo gibi hocalrdansa İsmail iyidir ondan iyisi ayı Volkan Sergen ve bücürdü.
Ben başarılılarla ilk devreyi görür dedimBu isler böyle kolay degil. Basarili olmalari icin bütün kadroyu yeniden yapilandirmalari gerekiyor. JJ otoritesini görmüs oyuncular Ismail Kartal ile oynamak icin can atmiyordur bence.
En fazla yerli futbolculardan biraz fazla verim alir diye düsünüyorum. Yani kanimca febeyi yine büyük bir hüsran bekliyor.
Özellikle kadro iskeletini koruyan Okan Buruklu, sampiyon olmus bir takima karsi. Ki eminim gecen sezona göre daha fazla güclenecegiz. Iso ilk devreyi bile görmez diyorum.
48 penaltıda 38 golHakan Şükür’ün oranı ne?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Nasıl olacak şimdi stadın ismi.
Yaptigim yorum seni kücük düsürmek ve like fln almak icin yapilmadi. febenin yaptigi yanlislari daha fazla göze batirmak icin yaptim rdas. Cünkü düstükleri durum gercekten Komik. JJ ile sözlesme imzalayip kurduklari iskeleti güçlendirmek zorundalardi Bence. Onlarda sezonu erken açacak. Fazla vakitleri de yok.Anlaşılmıcak bi şey yok iki üç layk almak için söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi yapmana hiç gerek yok. Gurbosun ama Türkçen iyi kafan da çalışıyor anlıyosun ne dediğimi gayet
Yerli hoca bakıyolar. Olabilecek isimlerden 4 kişilik bir liste oluşturdular. Onlar içindeki en doğru tercih geliyor. Yoksa zaten Jesus Fener tarihinin en iyi hocalarından biri bence. Onun gibisini bulamayacaklarını defaatle yazdım
Konuya dönersek CV'sinde yazmasına gerek yok. Fener'le başarısı hepsinden daha iyi. Genel başarı olarak Avcı daha iyi ama ona taraftar izin vermedi Koç da cesaret edemedi
2015/16 sezonunda bu paranın tamamını harcayıp kadro kurdular.
bjk, fb'nin felan anlaşmalara göre bu sponsorluk geliri iyi mi? bilen rtaşlar alıntılayabilir mi?
o 8 sene öncesi yalnız.bi de ozamanki ekonomi ve şimdiki ekonomiyi bi kıyasla
Diego Gomez uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarızanaliz yaz okuyalim
özrünü kabul ediyomYaptigim yorum seni kücük düsürmek ve like fln almak icin yapilmadi. febenin yaptigi yanlislari daha fazla göze batirmak icin yaptim rdas. Cünkü düstükleri durum gercekten Komik. JJ ile sözlesme imzalayip kurduklari iskeleti güçlendirmek zorundalardi Bence. Onlarda sezonu erken açacak. Fazla vakitleri de yok.
Yanlis anladiysan da özür dilerim
Sixter Arena
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi