Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isler böyle kolay degil. Basarili olmalari icin bütün kadroyu yeniden yapilandirmalari gerekiyor. JJ otoritesini görmüs oyuncular Ismail Kartal ile oynamak icin can atmiyordur bence.

En fazla yerli futbolculardan biraz fazla verim alir diye düsünüyorum. Yani kanimca febeyi yine büyük bir hüsran bekliyor.

Özellikle kadro iskeletini koruyan Okan Buruklu, sampiyon olmus bir takima karsi. Ki eminim gecen sezona göre daha fazla güclenecegiz. Iso ilk devreyi bile görmez

Yerliler at koşturur başkan çok sever hep arkasında durur istediğini oynattırır.Bence camia mutlu olacak bir müddet;daha sonra işler yavaş yavaş tersine dönecek ama biraz zaman geçer.
Montella Pirlo gibi hocalrdansa İsmail iyidir ondan iyisi ayı Volkan Sergen ve bücürdü.
Bu isler böyle kolay degil. Basarili olmalari icin bütün kadroyu yeniden yapilandirmalari gerekiyor. JJ otoritesini görmüs oyuncular Ismail Kartal ile oynamak icin can atmiyordur bence.

En fazla yerli futbolculardan biraz fazla verim alir diye düsünüyorum. Yani kanimca febeyi yine büyük bir hüsran bekliyor.

Özellikle kadro iskeletini koruyan Okan Buruklu, sampiyon olmus bir takima karsi. Ki eminim gecen sezona göre daha fazla güclenecegiz. Iso ilk devreyi bile görmez diyorum.
Ben başarılılarla ilk devreyi görür dedim😁.Şampiyonluk zaten hayal ediyordur belki ama olurum diyemiyorsun kendi bile.Diğer volkan ayısı Sergen ve bücür ilk 10 hafta kavgayla geçirirdi kulüpteki zamanlarını.Yerliler at koşturur başkan kimi derse onu oynatır camia mutlu olur bir müddet daha sonra gerçeklerle yüzleşirler.Pirlo Montella yerine iso mükemmel ama bence ayı Volkan barut fıçısı bücür berbat kadroya cuk otururdu.
Yine de dediğin gibi inşallah ilk devreyi göremez yok hatta ilk devreyi görsün transfer sezonu geçsin sonra kovsunlar🤣

Anlaşılmıcak bi şey yok iki üç layk almak için söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi yapmana hiç gerek yok. Gurbosun ama Türkçen iyi kafan da çalışıyor anlıyosun ne dediğimi gayet

Yerli hoca bakıyolar. Olabilecek isimlerden 4 kişilik bir liste oluşturdular. Onlar içindeki en doğru tercih geliyor. Yoksa zaten Jesus Fener tarihinin en iyi hocalarından biri bence. Onun gibisini bulamayacaklarını defaatle yazdım

Konuya dönersek CV'sinde yazmasına gerek yok. Fener'le başarısı hepsinden daha iyi. Genel başarı olarak Avcı daha iyi ama ona taraftar izin vermedi Koç da cesaret edemedi
Yaptigim yorum seni kücük düsürmek ve like fln almak icin yapilmadi. febenin yaptigi yanlislari daha fazla göze batirmak icin yaptim rdas. Cünkü düstükleri durum gercekten Komik. JJ ile sözlesme imzalayip kurduklari iskeleti güçlendirmek zorundalardi Bence. Onlarda sezonu erken açacak. Fazla vakitleri de yok.

Yanlis anladiysan da özür dilerim

rezan amca lütfen amatörden vs sponsor olmayı unutmayalım , allah paranın bereketini arttırsın.

1687785600217.png

Vallah arkadaşlar yurtdışından gelen gsli gurbolar sixtden araç kiralıyor sırf gs sponsor diye
benim sülale öyle yapıyor

bu anlaşmanın karşılığı var sixt için

Parades-Torreira
Zaniolo-Dyabala-Kerem
İcardi demek

bjk, fb'nin felan anlaşmalara göre bu sponsorluk geliri iyi mi? bilen rtaşlar alıntılayabilir mi?

Fazla değil az da değil ama şimdi şöyle düşünmek lazım biz Türkiye’nin Öncü kulübüyüz şampiyonlar liginde oynayacağız inşallah , kadro kalitemiz taraftarımız daha fazla açıkçası bizim stat gelirinin 15 formanın da yıllık 7.5 ila on arasında olması gerekir toplam 20 fena değil ama Beşiktaş fener bu parayı alabilir.

Senelik en az 30m Euro sponsorluk geliri şart kulübe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

analiz yaz okuyalim
Diego Gomez uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Yaptigim yorum seni kücük düsürmek ve like fln almak icin yapilmadi. febenin yaptigi yanlislari daha fazla göze batirmak icin yaptim rdas. Cünkü düstükleri durum gercekten Komik. JJ ile sözlesme imzalayip kurduklari iskeleti güçlendirmek zorundalardi Bence. Onlarda sezonu erken açacak. Fazla vakitleri de yok.

Yanlis anladiysan da özür dilerim
özrünü kabul ediyom :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt