Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diego Gomez uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

özrünü kabul ediyom :asd:
Özrümü geri cektim an itibariyle

Arena ne güzel stad ismiydi ya. Reise yalakalık etmeğe ne gerek vardı

Ne futbolcu beğenirsiniz ne sponsoru inanırsınız ismi begenmezsiniz derdiniz nedir

€20m olursa beğeniriz ama öyle olmayacak

₺500m olacak. ha yine süper para yani verenden de a.r.o. ama

iki sene sonra napcaz?

€20m olursa beğeniriz ama öyle olmayacak

₺500m olacak. ha yine süper para yani verenden de a.r.o. ama

iki sene sonra napcaz?

bunun önlemini almayacak mıyız? yani koskoca gs cemiyetinde kur koruma proğramı vs. düşünüp hesab eden kimse yok mu?

koskoca firmaların ceoları bilmem neleri bunu akıl etmiştir diye düşünüyorum.

bunun önlemini almayacak mıyız? yani koskoca gs cemiyetinde kur koruma proğramı vs. düşünüp hesab eden kimse yok mu?

koskoca firmaların ceoları bilmem neleri bunu akıl etmiştir diye düşünüyorum.
Nef sponsorluğu için de aynısını diyorduk ama onda yoktu böyle bir şey

Belki de böyle bir madde hazırlamak söylendiği kadar kolay değildir. Kanuna aykırı bile olabilir

Erden Timur iyi niyetle benden fazla para veren olursa kulüp tazminat ödemeden anlaşmadan cayabilir maddesi ekletmişti. Eminim Murat başkanın da böyle bir yaklaşımı olur

Diego Gomez uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Mustafa Demirtaş'ın analizini izledim ben de. Paraguay ligi yanıltıcı olabiliyor, oyuncular yetenekleriyle sivriliyor ama mental olarak tıkanabiliyorlar vs. gibisinden yorum yapmıştı. Maliyeti Boey gibi olacaksa böyle denemeler yapılmalı ama. Tutarsa çift haneleri görebilir, tutmazsa düşük maaşı sebebiyle zarar yazmazsın.

Bu arada rodop tier 10 falan olsun, hiç bilgi vermiyorlar bu dedeye bu sene, daha dün sponsorluk işi 1 ay falan daha sürer diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt