Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Zaniolo'nun menajeri kulübe bir takım kulüpler öneriyor özellikle İtalya'dan 3 kulübün çok yakından ilgilendiği bunlardan biri Fiorentina biri Atalanta olduğunu hatta Milan'ında olduğunu konuşuluyor."

Haluk Yürekli: "Menajeri kulüplerin randevu talebini iletiyor teklifler masaya yatırılacak özellikle Fiorentina ve Atalanta'nın ısrarcı olduğu bilgisi yöneticilerde var."

Zanioloda dik durmamız gerek
Para kazanmadan yollamak yok , banane Atalantanın Fionun parası yoksa , biz kimi istesek 15,20 çekiyorlar

Harbiden ha.millet boşuna heves etti.su zaniolo kalsin,bi ona sevinirim.bi de bisakka ve fofanaya
Zaten iyi oyuncularımızın olduğu bölgelere adam aldık diye millet gaza geldi.Ihtiyac olan yerler hala boş.Herhangi bir adam bile orta sahaya gelse batsdan daha fazla sevindirir.

Haluk Yürekli: "Benim edindiğim bilgiler orta saha ile başlayalım orta saha için Hojbjerg 1. numaralı oyuncu diğeride Mctominay kısacası ilk 2 sırada bu isimler var."

Haluk Yürekli: "Benim edindiğim bilgiler orta saha ile başlayalım Hojbjerg 1. numaralı oyuncu."
Gündüz demiştim, o Cüneyt Kalamış mıdır nedir o mal ne söylüyorsa tersini düşünüp hareket etmek lazım.O yok derse vardır, var derse yoktur

Haluk Yürekli: "Milan Hojbjerg'e teklifte bulunmuş Hojbjerg'de bugün itibarıyla Türkiye'ye gelme düşüncesi yok Nelsson aracılığıyla kulüp iletişime geçmiş."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt