Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz hangi takımlısıniz nerden bilebilirim?ben foruma ilk üye olduğumda keramettin abiyi besiktasli sanmıştım.quaresma ovuyodu,ve ben henüz 10 yaşındaydım düşününBu ithamını yakıştıramadım zergen
Kerem gidemez 5. yıldızı taktırması lazım kaptanınGökhan Dinç: "Galatasaray yönetimi Kerem'in gidişine büyük bir yüzdeyle baktığı için yönetimin erkenden hamle yapmasını doğru buluyorum yapılacak olan transfer yapılsın kadro şişmez."
Harbiden ha.millet boşuna heves etti.su zaniolo kalsin,bi ona sevinirim.bi de bisakka ve fofanayaHadi artık oğuz ve bats geçelim de gerçek transfer yapalım.Suan hala 0 transfer
zaniolo tr ye dönmeyi düşünmüyormuş
Zaten iyi oyuncularımızın olduğu bölgelere adam aldık diye millet gaza geldi.Ihtiyac olan yerler hala boş.Herhangi bir adam bile orta sahaya gelse batsdan daha fazla sevindirir.Harbiden ha.millet boşuna heves etti.su zaniolo kalsin,bi ona sevinirim.bi de bisakka ve fofanaya
Gündüz demiştim, o Cüneyt Kalamış mıdır nedir o mal ne söylüyorsa tersini düşünüp hareket etmek lazım.O yok derse vardır, var derse yokturHaluk Yürekli: "Benim edindiğim bilgiler orta saha ile başlayalım Hojbjerg 1. numaralı oyuncu."