Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökhan dinçe selam gönderdi ilginç bir enstantane idiTjk ya sovdugu videomu yine yav![]()
Keyifli çocuk. Baba babaaının arkadaşları falan Manchester Münih falan dolandı durdu. İzledim bir kaç videosunu... Kolpacılık yapacak bir çocuğa da benzemiyor bence ama girmese bu toplara daha iyi...Aynen o kişi
Allahım nolur bu bir kabus olsun, uyanayım ve şuayip fenerle 5 sene imzalamış olsun![]()
Sanırım Ndombele gelecek
Torreira 8 numara için biçilmiş kaftandır.
Alttaki yorumlarda öyle yazmışlar bu toplara girmesen daha iyiydi diye ama açıkçası yalan olacağını sanmam videolardan gördüğüm kadarıyla kulüp içi baya tanıdıkları var.Keyifli çocuk. Baba babaaının arkadaşları falan Manchester Münih falan dolandı durdu. İzledim bir kaç videosunu... Kolpacılık yapacak bir çocuğa da benzemiyor bence ama girmese bu toplara daha iyi...
Arabistan dan 12 milyon teklif almısOlabilir bu arada boştaydı.![]()
Ben de gördüm yöneticilerle falan da otelde selamlaştı bu çocuk. Babadan gelme zaten tribün sevdası...Alttaki yorumlarda öyle yazmışlar bu toplara girmesen daha iyiydi diye ama açıkçası yalan olacağını sanmam videolardan gördüğüm kadarıyla kulüp içi baya tanıdıkları var.