Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1718834584442.webp

Bisakkanın alternatifinin asignon olması kafamızın çorba olduğunun göstergesidir. Birbirine alternatif olamayacak şekilde farklı 2 oyuncu

Toreria 8 oynar mı
Yanıp bittiginiz gedson sezonda 3 4 golü zor atıyor koca sezon toreria oynasa oda okadar gol atar asiste yapar Türkiye liginde bal gibi oynarsa Avrupa'daki maçlarda zorlanirmiyiz Kaan Ayhan denen arkadaş oynuyor beli dönmüyor adamin toreria neden oynamasın

mctominay hayaline nasıl düşmüş bizimkiler asıl yav gidin olabilitesi yüksek heriflere sulanın bari

Keyifli çocuk. Baba babaaının arkadaşları falan Manchester Münih falan dolandı durdu. İzledim bir kaç videosunu... Kolpacılık yapacak bir çocuğa da benzemiyor bence ama girmese bu toplara daha iyi...
Alttaki yorumlarda öyle yazmışlar bu toplara girmesen daha iyiydi diye ama açıkçası yalan olacağını sanmam videolardan gördüğüm kadarıyla kulüp içi baya tanıdıkları var.

Bir top cambazı 10 numara yok mu boşta Lincoln'den bu yana estetik futbol göremedik

Alttaki yorumlarda öyle yazmışlar bu toplara girmesen daha iyiydi diye ama açıkçası yalan olacağını sanmam videolardan gördüğüm kadarıyla kulüp içi baya tanıdıkları var.
Ben de gördüm yöneticilerle falan da otelde selamlaştı bu çocuk. Babadan gelme zaten tribün sevdası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt