- 31 Ağustos 2021
- 55.170
- 40.222
- 2.698
bu rodop niye 4.5 M imza diyor halukların haberi daha önce girimiş olmasına rağmen acaba.
çok içti gene heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona her yıl 1,5 demişler olsa gerekbu rodop niye 4.5 M imza diyor halukların haberi daha önce girimiş olmasına rağmen acaba.
çok içti gene heralde.
tudoru kovdular bebitomOrtasahaya kalibreli bir isim gelirse+rovella olsa offf....iki sene kiralamış lazio,tudor vazgecse keşke be
Sergen'in "Transfer Aşığı" tagi yerine "Bebito" olması cuk oturur gibibebitom
Haberim yok vallahi,zaten laziolular geoundozi ile kadroya beraber yaziyo rovellayitudoru kovdular bebitom
ikinci sıradaki lütfen - Taksitli olacak![]()
Sport Cover - Danışman firma - Oyuncu danışmanı
Bu Sport Cover için genel bakış sayfasıdır. Bu sayfada Sport Cover'in ilgilendiği tüm oyuncuları görebilirsin.www.transfermarkt.com.tr
Bats’ın menajeri bizi çok sevdiyse, OS transferi için menajerlik listesindeki herhangi bir OS’yi bize paslasa da olur….
Yanlış iş ama dönem farklı şartlar farklı.Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 10.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 4.5 sezon için anlaşmaya varılmıştır.
2018-2019 sezonu için net 1.150.000 EUR sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için net 2.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2020-2021 sezonu için net 2.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2021-2022 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti
2022-2023 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti
ulan beceriksizliğin resmini çiz deseler şu yukarıdakini gösteririm. Hemen hemen aynı paraya diagneyi alıyorsun üzerine 10 m da bonservis veriyorsun.
Soktuğumun yerinde dünyada adam yok gibi.
Az intihar falan edecem ben.
Daha yeni çıktım iki dk olmadı
bu ne yav
Bir gün bizi çalıştırabileceğini düşünüyorum ciddi şekilde iyi hoca olacak bence, Okan Buruk gibi olacak.Fatih Tekke ligdeki en underrated hoca
Eldeki potansiyelleri verirsek iyi olur hatta ben olsam Tete’yi bile verebilirim 1 yıl kullansın özgüvenini arttırsın diye
Olduğundan daha fazla değere ulaştırabiliriz ya da kendimiz kullanabiliriz, maaş yüküne girmeyi göze alırdım
sapık mıyım ben onun hesabını tutayım aksama oturup bakmam lazım 2024 başına kadar giderim WhatsAppta iletirimSORUMA CEVAP VER LAN