- 2 Temmuz 2011
- 132.882
- 55.697
- 5.338
HeaAdı yaprak diye onu söyledin değil mi?
Totali bilemem ama net ve brüt arasında devasa fark vardır. Nude alana kadar konusup sonra sıvıştığım çok oluyor çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HeaAdı yaprak diye onu söyledin değil mi?
Totali bilemem ama net ve brüt arasında devasa fark vardır. Nude alana kadar konusup sonra sıvıştığım çok oluyor çünkü
Hayri Cund'un açtığı nöbette Zaha giderse net komik olur
O kim oğlumAmad Diallo'ya ne dersin? @Sergen Zeren
Ortalama rakam ver net brüt
SORUMA CEVAP VER LANBir kadın vardı son zamanlarda ilgilendiğim ama bana pas vermeyen mesajlarıma bir cevap verip bir cevap vermeyen. Bulusma teklifimi görmezden gelen, geçen hafta aynı mekanda denk geldik çektim sandalyeyi oturdum yanına biraz sohbet ettik. 42 yaşında çıktı hala da pas vermiyor bana kafayı yemek üzereyim özgüvenimi çok zedeliyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Al işte geçmiş olsunFenerbahçe, Wan Bissaka'yı gündemine aldı. Fenerbahçe yönetimi, Wan Bissaka için 15 milyon euro vermeye hazır.
(A Spor)
Fenerbahçe, Wan Bissaka'yı gündemine aldı. Fenerbahçe yönetimi, Wan Bissaka için 15 milyon euro vermeye hazır.
(A Spor)
Keremin 3. lige düşmesi aslına bakarsan bazı angutların nedeni. Tsl'de ne çöpler oynarken arkan yok elinden tutan yoksa yetenekli herifler böyle yok olup gidiyor.Kerem boey ile birlikte scouting isinin zirvesi olur herhalde giderse
3. Ligden beleşe al 3 kuruş paraya oynat 15 civarına sat
Cok iyi is
@Oral Sever sana diyor.Mou öven postlardan kaçınalım, çok istiyorsanız Antu’ya gönderelim orada översiniz istediğiniz kadar.
Bir kaç kişiyi uzayın derinliklerine yollamak iyi olurdu.Mou öven postlardan kaçınalım, çok istiyorsanız Antu’ya gönderelim orada översiniz istediğiniz kadar.
Hakli bir an bos bulundum ozur dilerim@Oral Sever sana diyor.
Gayette listemizde.fbnin aynı bölgede 2 sagbeki var,bunu unutmasi ahmaklık asil herkesinASpor'a güven olmaz 1
belki bizim listede bile yok , varmış gibi gösterip çalım medyası kasılması ihtimalleri 2
UlanHayri Cund'un açtığı nöbette Zaha giderse net komik olur