Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo'dan 20m çıkarsak ne güzel olur ya,
o parayı verecek takımda yok ki, az top oynasaydı keske

AWB'yi suan 15 'e satiyoruz diye ilan verse United, EPL'den rahat 6-7 takim cikar bu parayi verebilecek. United 55 milyon euro verip satin almis oyle tek haneli rakama satmazlar diye dusunuyorum bugun almaya kalksan ki zaten neden satsin ki o zaman?

Bence isteyeni de vardir ama aldigi maasina baktim o problem olabilir; senelik 5 milyon euro brut maasi bazi kulupleri zorlayabilir.

AWB'yi suan 15 'e satiyoruz diye ilan verse United, EPL'den rahat 6-7 takim cikar bu parayi verebilecek. United 55 milyon euro verip satin almis oyle tek haneli rakama satmazlar bugun almaya kalksan.

Bence isteyeni de vardir ama aldigi maasina baktim o problem olabilir; senelik 5 milyon euro brut maasi bazi kulupleri zorlayabilir.
1 senelik sözleşmesi kaldı. 6 ay sonra bedava anlaşma yapabilecek bi oyuncu.

Manu yapılanmaya gidecek gibi muhtemelen düşünmezler kadroda düşünüyor olsalarda uzatırlardı.

AWB'yi suan 15 'e satiyoruz diye ilan verse United, EPL'den rahat 6-7 takim cikar bu parayi verebilecek. United 55 milyon euro verip satin almis oyle tek haneli rakama satmazlar diye dusunuyorum bugun almaya kalksan ki zaten neden satsin ki o zaman?

4m a ET alırdı diyen var :))

Zaten 1 senelik sozlesmesi kaldigi icin 10-15 arasi rakam konusuluyor.

10+bonuslarla çözülebilecek bir isim bence. EPL takımları vermez kolay kolay bu parayı 1 sene sözleşmesi kalan adama.

Şampiyonlar ligi,lig şampiyonlukları farklı ülke derkende kafası buraya kayabilir. Ben parayı basıp alınacak bi oyuncu gibi görüyorum çok zorluk çekmeyiz bence. Totalde 30 milyona kaliteli 8 ve sağ bek alırız bence

AWB demek rakibi o kanata kitlemek demek. İleri hatta dahada serbestlik tanırız

10+bonuslarla çözülebilecek bir isim bence. EPL takımları vermez kolay kolay bu parayı 1 sene sözleşmesi kalan adama.

Şampiyonlar ligi,lig şampiyonlukları farklı ülke derkende kafası buraya kayabilir. Ben parayı basıp alınacak bi oyuncu gibi görüyorum çok zorluk çekmeyiz bence. Totalde 30 milyona kaliteli 8 ve sağ bek alırız bence

AWB demek rakibi o kanata kitlemek demek. İleri hatta dahada serbestlik tanırız
EPL takimlari neden vermezmis bu rakami , o konudaki mantigi cozemedim? Onlar icin bu para degil ki, isteyeni varsa cok rahat verirler hemde aksine bu EPL ekipleri icin buyuk bir para degil.

Oyuncu kendi ne ister onu bilemem o ayri bir husus ama bahsedilen rakamlari EPL'den herkes verebilir yani o konuda geri adim atmazlar diye dusunuyorum eger soz konusu gecen rakamlar dogruysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt