Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.553
- 70.974
- 4.918
Birsey itiraf edicem
Mornyo cok karizmatik bir hoca
Basarisiz olsun o ayri tabi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birsey itiraf edicem
Mornyo cok karizmatik bir hoca
Basarisiz olsun o ayri tabi ama
Like ya da haha atmadan alıntı yapmamaya özen gösterelim reis. Aile gecindiriyoruz biz de olmuyor böyletivit başı para alıyor desen inanırım.
1 senelik sözleşmesi kaldı. 6 ay sonra bedava anlaşma yapabilecek bi oyuncu.AWB'yi suan 15 'e satiyoruz diye ilan verse United, EPL'den rahat 6-7 takim cikar bu parayi verebilecek. United 55 milyon euro verip satin almis oyle tek haneli rakama satmazlar bugun almaya kalksan.
Bence isteyeni de vardir ama aldigi maasina baktim o problem olabilir; senelik 5 milyon euro brut maasi bazi kulupleri zorlayabilir.
4m a ET alırdı diyen varAWB'yi suan 15 'e satiyoruz diye ilan verse United, EPL'den rahat 6-7 takim cikar bu parayi verebilecek. United 55 milyon euro verip satin almis oyle tek haneli rakama satmazlar diye dusunuyorum bugun almaya kalksan ki zaten neden satsin ki o zaman?
Bence isteyeni de vardir ama aldigi maasina baktim o problem olabilir; senelik 5 milyon euro brut maasi bazi kulupleri zorlayabilir.
Zaten 1 senelik sozlesmesi kaldigi icin 10-15 arasi rakam konusuluyor.1 senelik sözleşmesi kaldı. 6 ay sonra bedava anlaşma yapabilecek bi oyuncu.
Manu yapılanmaya gidecek gibi muhtemelen düşünmezler kadroda düşünüyor olsalarda uzatırlardı.
Zaha tete ziyech gibi...Ziyech gibi mi?
Zaten 1 senelik sozlesmesi kaldigi icin 10-15 arasi rakam konusuluyor.
EPL takimlari neden vermezmis bu rakami , o konudaki mantigi cozemedim? Onlar icin bu para degil ki, isteyeni varsa cok rahat verirler hemde aksine bu EPL ekipleri icin buyuk bir para degil.10+bonuslarla çözülebilecek bir isim bence. EPL takımları vermez kolay kolay bu parayı 1 sene sözleşmesi kalan adama.
Şampiyonlar ligi,lig şampiyonlukları farklı ülke derkende kafası buraya kayabilir. Ben parayı basıp alınacak bi oyuncu gibi görüyorum çok zorluk çekmeyiz bence. Totalde 30 milyona kaliteli 8 ve sağ bek alırız bence
AWB demek rakibi o kanata kitlemek demek. İleri hatta dahada serbestlik tanırız