Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye abidik kubidik isimlerin sacmasapan söylentileri paylasilyo.meliksah yaratmaya bayiliyosunuz

Kulüp her gün beni arıyor şampiyonluk almanağı satmaya mı arıyorlar acaba

Tatildeyim diye açmadım da gelecek sefer açayım

FTnin kurduğu kadro 100 milyon euro falan kazandıracak günün sonunda

Bu da tarihi rekor olacak bir transfer dönemi için, Kerem’i de sayarsak tabii o önceden gelmiş olsa da

Nelsson 20
Barış 30-35
Kerem 15

Çok olası
Yunusu da patlata bilseydik keşke

Sanchezle AWB örnekleri benziyor temelde. Haziran ayında Tottenham 22.5 istiyordu. Kesinlikle doğru strateji ile transfer başarısıdır Sanchez ama tutmayıp arada başkası da alabilirdi yani risk var.

Biz sağ bekte bu riski alacak durumda değiliz.

Ok 10m ver sen, manU taraftarı bayram etsin
Yav hocam 4m a neyi alıyorsun saçma sapan Erden Timur'u yüceltmek için osuruktan şeyler diyorsun. Biz de Erden Timur,u seviyoruz da nereye alıyor 4m a Allah aşkına. Gel anlat o zaman nasıl alabileceğini? Daha varlik göstermemiş genc fransa 2. Lig topcularina bile 7-8den kapi açıyorlar

Stoper: Taha Altikardes, Ayberk Karapo, Serdar Saatci, Emirhan Topcu
Sol Bek: Yasin Özcan
Kanat: Oguz Aydin, Gökdeniz Bayrakdar, Basar Önal
Forvet: Bertug Yildirim, Erencan Yardimci

Potansiyel ve yas olarak baktigimiz zaman en yüksek fizik güce sahip oyuncular

@Umut Işık

debrün ün city den ayrilma durumu söz konusuymus

mertens agabey come to GS der mi acaba

valla ben bu sağ bek işi uzarsa (bisaska fırsat diye bakılıor saygım sonsuz - olsada hoşumuza gider tabi kötü adam değil)

ama uzarsa ve ortsaha trasnferi maliyete takılma ihtimali olursa

aynen Senaya için kapı çalarım - 2 M yazıyorda piyasa değeri 5 -6 M na bitirilebilir Maximum diye bakıyorum açıkçası. assignon'a 10 M gibi telfuz edilirken onu es geçip senayayı daha ucuza ve dah ucuz maaşa bağlar esas derdimiz ortasahaya bütçe arttırırdım kendimce.

ama hep dediğim gibi şurda yaptığımız 2 muhabbetin alasını scout ekibi okan hoca falana 50 katıyla yapıyordur- alakamız olmayan topçu bile konuşuyorlardır.

o yüzdende yapılacak hamlelerde "vardır bir bildikleri" diyerek bakıyorum.

En önemlisi yönetimin sırf taraftar dedi diye onlara oynama kapsamında haybeye para dökmemesi. onun dışında zamanında yapılacak her hamleye hayırlı olsun deriz.

sol bek kısmında durumumuz savunma yönünden epey kötü zaten köhn'den ötürü
sağ tarafta bari bissaka gibi savunması güçlü bir oyuncu kullanalım ki, köhn'ün her sıçışında ve orta sahanın iptal olduğu dk70'ten sonrası için pek sorun yaşamayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt