Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki yine yanlış yapıyoruz gibi geliyor geçen yıl da orta sahadan once Tete Zaha gibi fırsat transferleri yaptık gerçi geçen yıl bonservis ödemeyle ilgili de sıkıntımız vardı . Umarım bats işi daha önemli mevkiilerde maaş yönünden elimizi kisitlamaz..
Bu sene limitsel bir sorun yok da tabii bir yere kadar, her eksi girdi bütçeyi azaltacak.

Ben asıl sorunun sıcak parada olacağını düşünüyorum. Keş bonservis isterlerse işimiz yaş.Sene içinde maaşlar ödenemeyecek noktaya geldiğinde ya yine stat biletlerinin sonraki yılını satarız ya da para eden oyunculardan birisini göndeririz.

oğuza 4 milyon euro +yusuf ve tete oynama garantisiyle kiraya okey.

Yanlız lukaku ndombele gibi kafasında futbolu bitirmiş bir topçu değil.

Gelirse bu ligde çok rahat +25 golü bulur.
tmm ama ndombelede onun paralarına ulaşmış topçu değil.

o fizik ve isteksizlikle nereye kadar bilmiyorum milli takımında adam 30 metre ileri geri yaptı o kadar.

tahmini verilecek paranın hakkını asla vermez - o nedenle gelse fenere ekonomik balta olur - anadolu takımlarına zaten gol atan forvet bulunur dert değil o kadar - tahmini maliyeti fecaat ama.

25ten çok şüheliyim 15 desen bulurda.

Fatih Tekke ligdeki en underrated hoca

Eldeki potansiyelleri verirsek iyi olur hatta ben olsam Tete’yi bile verebilirim 1 yıl kullansın özgüvenini arttırsın diye

Olduğundan daha fazla değere ulaştırabiliriz ya da kendimiz kullanabiliriz, maaş yüküne girmeyi göze alırdım
Yusuf Demir'i ikna edip vermek lazım.

Ts yerinde olsam 2 saniye dusunmem fatih tekkeyi getirir 5 sene imzalarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt