Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11 Sağ Bek ⏳
İlk 11 Merkez Orta Saha⏳
İlk 11 Ofansif Orta Saha⏳
Yedek Sol Bek⏳
Yedek Forvet✅

Opsiyonel satışlara bağlı: İlk 11 Kanat Oyuncusu

Ve hocanın istediği yerli oyuncular (sınır yok)

Çift forvet cikacaksak tam bir saçmalık olur zaten..Ama onun dışında Batshuayi'yi istememenin tek mantıklı izahı maliyettir..
Okan Hocanın biraz İcardinin sürelerinden çalması lazım geçen yıl bacağı bırakana kadar sahada kaldı her maç ..
Bats’ın yedek forvet olmasına kimse laf etmez kalite açısından zaten, mesele maliyet ve gerekli süreleri nasıl vereceğimiz.

Tabii buraya aktarılan maliyetin orta saha veya sağ bekte hata yapmamıza veya bizi kısıtlamasına sebep olması da yine riskli bir husus.

he satışa açık olarak bakıyorsa kulübü eyw - ben geçen sene aldıkları adamı salmazlar hemen diye düşünmüştüm.

o zaman gayet okeyim. ki böyle oyuncu tiplemelerine o paralar verilir gayette.

o nedenle sağ bekte bissakka 13 M falan bence çok yav harcama olarak. 10 M bile ciddi bütçe sağ bek için (ortasahaya 2 adam alacağımızı düşününce tabi tekil olarak değil)
Bissaka biraz fırsat. Icardi gibi, Davinson gibi üst seviye ama sözleşmesinin son senesi olan ve camia özelinde yüzü eskimiş bir adam.

O yüzden bana göre denenebilecek bir fırsat. Bu tarz bir profili normal bir süreçte istesen de alamazsın çünkü.

BODRUM NE İSTİYOR?
Gökdeniz Bayrakdar'ı Temmuz 2023'te 675 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Antalyaspor'dan transfer eden Bodrum FK, 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusundan daha yüksek bir gelir elde etmeyi planlıyor. TFF 1. Lig'de gösterdiği performans ile dikkat çeken Gökdeniz Bayrakdar için Bodrum'un beklentisi 5 milyon Euro.

KOCAELİSPOR BEKLİYOR
Gökdeniz Bayrakdar'ı altyapısından yetiştiren TFF 1. Lig temsilcisi Kocaelispor, eski futbolcusu için beklemeye geçti. Kocaeli Gazetesi'nin haberinde, Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği Gökdeniz'in Sarı-Kırmızılılar ile anlaşamaması durumunda Kocaelispor'a transfer olacağı kaydedildi.

batman hakkinda dusuncelerin
Maddi sartlarini bilmeden sirf sportif olarak yorumlamak zorunda kalirsam gayet iyi ve mantikli bir transfer derim. Bu sene cok fazla maca cikacagiz her türlü AL veya SL lig asamasindan dolayi.

Vinicius dan Bats'a gecis yapiyoruz su an hatta mümkünse bir yerli forvet daha bile almaliyiz bence ama yok iste

Maddi sartlarini bilmeden sirf sportif olarak yorumlamak zorunda kalirsam gayet iyi ve mantikli bir transfer derim. Bu sene cok fazla maca cikacagiz her türlü AL veya SL lig asamasindan dolayi.

Vinicius dan Bats'a gecis yapiyoruz su an hatta mümkünse bir yerli forvet daha bile almaliyiz bence ama yok iste
Aslinda forvet alma karsitiydim ama bedava Batshuayie hayir diyemem. Gayet katileli ayak.

BAY ve Zaha bile forvet oynar zaman zaman eger gerekirse acikcasi o yuzden yerli forvet alma konusunda meh. Zaten kimi alacagiz? Yerli forvet mi var :d

Taylan da kaliyormus takimda. Hayirlisi olsun ;)

Depay
Fofona
Batshuayi
Bissakka

Muslera
Bissakka Davinson Abdülkerim Köhn
Torreira Fofona
Barış Depay Oğuz
İcardi

Aşırı tempolu ve hızlı bir ekip oluruz her dakika hücum ederiz

Aslinda forvet alma karsitiydim ama bedava Batshuayie hayir diyemem. Gayet katileli ayak.

BAY ve Zaha bile forvet oynar zaman zaman eger gerekirse acikcasi o yuzden yerli forvet alma konusunda meh. Zaten kimi alacagiz? Yerli forvet mi var :d

Taylan da kaliyormus takimda. Hayirlisi olsun ;)
Evet su‘dan ucuza geldi Bats

Bats’ın yedek forvet olmasına kimse laf etmez kalite açısından zaten, mesele maliyet ve gerekli süreleri nasıl vereceğimiz.

Tabii buraya aktarılan maliyetin orta saha veya sağ bekte hata yapmamıza veya bizi kısıtlamasına sebep olması da yine riskli bir husus.
Bazı maçlara Bats-Icardi 4 4 2 çıkacağız gibi patron. Zira Okan hocanın açıklamalarıda bu minvalde. Ama senin dediğin gibi bu denklemi tamamlayacak ust duzey bir orta sahaya çıkıyor her yol..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Fatih Tekke ligdeki en underrated hoca

Eldeki potansiyelleri verirsek iyi olur hatta ben olsam Tete’yi bile verebilirim 1 yıl kullansın özgüvenini arttırsın diye

Olduğundan daha fazla değere ulaştırabiliriz ya da kendimiz kullanabiliriz, maaş yüküne girmeyi göze alırdım

Sanki yine yanlış yapıyoruz gibi geliyor geçen yıl da orta sahadan once Tete Zaha gibi fırsat transferleri yaptık gerçi geçen yıl bonservis ödemeyle ilgili de sıkıntımız vardı . Umarım bats işi daha önemli mevkiilerde maaş yönünden elimizi kisitlamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt