Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardinin klas pasları ile yanında batsuayinin patlayıcılıgı ve driblingi düşünün arkadaşalr

4-4-2 düşünün

icardi asist kralı olur
okan hoca taktiği bozmaz. oyun planına uygun en iyi dizilişin mevcut oynadığımız olduğunu söylüyor. bunu bi programda sormuslardı farklı formasyonlar deneyecek msiinz, dizilişe uygun transferler mi yapacaksınız diye? oda dizilişimiz aynı olacak dedi.

Bu dönemde 4-4-2 mi kaldi? Hele Zaha Ziyechli kanatlarla ve önde 2 tane baya pres yapan adamin olmazsa o sistem oynanmaz.

Dünyada ikili orta saha oynayan takım da pek kalmadı, bu denklemin olduğu yerde ikili orta sahada bir çok derde deva adam arıyoruz.

Batshuayi malının takıma etkisi %5 olur maks ama doğru orta saha profilinin 20-25 olur, herkesi yükseltir.

Boş işlere odaklanmaya son verelim, öyle kağıt üstünde gol rakamı yazmakla sahada gol atılmıyor

futbolun futbol olduğu, orta sahalarin taş gibi, forvetlerin raket gibi olduğu 4-4-2 formasyonunu hayvan gibi özledik itiraf edin

Uygun oyuncularla 4-4-2 oynanır Torreira'nın yanına ikinci bir Torreira ve Barış Alper'den bir tane daha bulur bekleride düzeltirsek neden olmasın ama genel olarak zor

kötü değil zaten ama defensive actionsı bence bissakadan falza değil bu kadar oyun içinde - istatistik harici konuşuyorum.

ama bana desenki bissakka 12 M
Assignon 8 M

assignon alırım.

bana kalsa hala Senaya - sağ bekten kurtarabildiğin her kuruş ortasaha bütçesine gitmeli düşüncesindeyim. daha büyük derdimiz orası.

4-4-2 oynamak icin Torreiranin yanina onun savunma gücüne benzer, üstüne birde biraz yaratici ve gol atan versiyonunu getirmelisin. Öyle adama bence ne para yeter, ne Türkiye'ye getirebilirsin .

Kanatlarda biri Baris olsa, diger kanat oyuncuda defansa katki saglayan biri olmali ve üstüne kapanan takimlara karsi kilit acacak seviyede temiz ayagi olmali. Öyle adamlarda agacta büyümüyor ve bize cok pahaliya patlar.

Simeone bile seneler sonra kendini gelistirmek icin 4-4-2 sistemini salmisti. Ben Batshuayi ondan hic sicak bakmiyorum. Hele Icardi sakatligini atlatip, kendine bakmis haliyle geri dönerse, normalde Batshuayi Fbde buldugu zamani bile bulamaz bizde. Cünkü Icardi sakat bile hep oynayan birisi.

Beyler şu comparison olayı oyuncu hakkında çok yanlış fikir edinmenize sebep oluyor

Ben uyarayım da bir kez daha
dün sen dedikten sonra lindstrom'e baktım biraz admirim,

bu adam olmuş - napoliye geçen sezon gelmiş iyi bonservise - bu profili alamayız düşüncesindeyim. adam kendini göstermiş piyasaya girmiş, bize kalmaz şeklinde bakıyorum yalan yok.(K.thuram gibi mesela )

kim olursa olsun ofansif ortasaha olarak gerektiğinde mertens işi - gerektiğinde ortasahayı 3 leyen görüntüde profil olmalı bana göre.

8e kimi alıyorsak - onla torreira profilini tamamlayacak şekilde , yani hangi pozisyına nasıl profil bir adam alıyorsan diğerinin transfer tercihini etkiler. o nedenle sağ beke ceset değil ama über bir bütçe ayırmayalız görüşündeyim

ortasahaya 1i merkez diğeri ofansif olmak üzere her kuruş bütçe ayrılmalı (sağ bek transferinde minimum harcama ile işini görerek )

Fenerbahçe yönetimi lukaku için yoğun mesaide

Mourinho’nun özel uçağına yetiştirmeye çalışıyorlar, büyük gövde gösterisi planlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt