Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demişler bir bakayım diyerek Haluk'ların bu akşamki yayınını dinledim. Mesela şunu demiş; GS protokolü imzalamışmış, Batshuayi'nin 30 Haziran'a kadar sözleşmesi varmışmış, o zamana kadar FB oyuncusuymuş da ondan resmi sözleşme yapamazmışız, açıklayamazmışız. 1 Temmuz'da açıklayacakmışız, falan filan...

Benim bildiğim sözleşmesi bitmesine 6 ay kala istediğin oyuncuyla RESMİ sözleşme de imzalarsın, gayet de açıklarsın, önünde hiçbir engel yoktur. Keza en güncel örnek Real 30 Haziran'a kadar PSG ile sözleşmesi bulunan Mbappe'yi açıkladı...

Ne demişler bir bakayım diyerek Haluk'ların bu akşamki yayınını dinledim. Mesela şunu demiş; GS protokolü imzalamışmış, Batshuayi'nin 30 Haziran'a kadar sözleşmesi varmışmış, o zamana kadar FB oyuncusuymuş da ondan resmi sözleşme yapamazmışız, açıklayamazmışız. 1 Temmuz'da açıklayacakmışız, falan filan...

Benim bildiğim sözleşmesi bitmesine 6 ay kala istediğin oyuncuyla RESMİ sözleşme de imzalarsın, gayet de açıklarsın, önünde hiçbir engel yoktur. Keza en güncel örnek Real 30 Haziran'a kadar PSG ile sözleşmesi bulunan Mbappe'yi açıkladı...
Türkiye'de yasak ama bu maalesef

Seneye Icardi sözleşme uzatmak için Erden Timur başkan olsun diyorsa başkan olacak bu işin başka yolu yok en az 4 sene daha izlemek gerekiyor.

Yok öyle 1 sene daha kalayım gideyim en az 4 senemiz var.

Türk futbol federasyonu onu engelleycek bir kural koymuş bildiğim kadarıyla tr içindeki bir takıma onu yapamıyoruz diye biliyorum emin olmamakla beraber

Türk futbol federasyonu onu engelleycek bir kural koymuş bildiğim kadarıyla tr içindeki bir takıma onu yapamıyoruz diye biliyorum emin olmamakla beraber
Doğru, Türkiye’deki bosman şartları Avrupa ile aynı değil. Sözleşmesi bitince açıklayabiliyorsun.

Bence 1 temmuzda Ali çıkıp batshuayi ile uzattık ve bir kere daha şampiyon olduk diyecek

O bizim daha iyi olmamızdan kaynaklı olmasın adminim?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
3 sene önce biz olmadıkki.

Adam sürekli şampiyonluk hedefinde olan takımlara gidip olamıyor 3 senedir.

Gerçi bu sene de biz olamayacağız, söylemiştim.

Konudan bağımsız, Torreira’yı 8 oynatma fikrinden de acilen çıkalım hele Scott ve Öbyergle ilgileniyorsak zaten saçma bir fikir.

Bu adam yedek santrafor ama Icardi oyundan çıkmıyor, dolayısıyla en kötü sonradan oyuna girmeli ve bazı basit maçlarda 11 başlamıştı. Bizde böyle şanslar bulabileceğini düşünmüyorum. Haliyle 40 yılda 1 oynayacağı için de köreleceğini ve Fener’de yaptığı gol katkısının yanına bile yaklaşamaz. Maç başı gol oranları düşer

HY: "Biz Batshuayi'nin bitmek üzere olduğunu dün söyledik. Biz her gün isim söylemeyeceğiz, belli bir noktaya gelince söyleyeceğiz. Ben 10 gündür Batshuayi transferini biliyordum, belirli noktaya gelmediği için söylemedim."

Dün bu adamın Bats haberi için kolpacı dediler burada. Bugün tüm muhabirler papağan gibi aynı haberi tekrarladılar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt