Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.558
- 7.349
- 1.298
Demekki seneye gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu kimin adamı mevzusu değil. Kesin şekilde "here we go" haberi verince yanlış çıktığı pek olmuyor, ondan onu örnek verdim. Haluklar, Ertanlar falan defalarca yanılabilen insanlar transfer konusunda, ki sanırım onlar bile bir açık kapı bırakmış...
wanada nara
hazır yatmıskenTanrım cenk ergun bizi sevindirecek mi,rüyaya yatıyorum
Yusuf özdemirle görüşme var ya olm işte.Yerli yedek sol bek almalıyız. Hiç isim geçmiyor
ferdi?Yerli yedek sol bek almalıyız. Hiç isim geçmiyor
Ön alan baskiyi takimca yaparsin. Torreirayi önde kullanacak demeleri sacma.Ofansif katkı aramıyor adam. 6 arıyor demeleri biraz saçma oldu, oyun kurucu özellikli birini alacaklar, torreirayı ön alan baskısında daha fazla kullanacak hoca
Degil, öncedende dedim ofansif katkisi yetersiz.Torreira 8 numara için biçilmiş kaftandır.
O baskiyi takimca yapacan, bi adamla bitmez. Ön alan baskiya mertens bile katiliyor ona kaldimi. Bu yüzden 8 de olan adam önede katkisi olmasi lazim. Dribbling özellikli olmali. Yoka istedigin kadar top kazan oyunun kisir kalir, kazandigin topu pozisyona sokamazsin.Önde basarak kazanacağı toplarla çok gol attırır. Doğrudan asist yazmaz ama golleri yoktan var eden oyuncu olacaktır. Bence de Melo gibi bir 6 numara alınmalı ve Torreira hücum prese katılmalı.
Bize çok çok iyi bir herif unitedlılar içinde iyi hatta bence ama biraz burnu havada bir taraftarları var onların normal.biz wan-bissaka ister iken man utd taraftarı heriften nsl kurtulabiliriz diye plan yapıor btw
Öyle bı durum işimize gelir , fiyatı düşer, aynı bizim hareketler kurban olurumBize çok çok iyi bir herif unitedlılar içinde iyi hatta bence ama biraz burnu havada bir taraftarları var onların normal.