Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu kimin adamı mevzusu değil. Kesin şekilde "here we go" haberi verince yanlış çıktığı pek olmuyor, ondan onu örnek verdim. Haluklar, Ertanlar falan defalarca yanılabilen insanlar transfer konusunda, ki sanırım onlar bile bir açık kapı bırakmış...

protokol imzaladık diyor rodop

Önde basarak kazanacağı toplarla çok gol attırır. Doğrudan asist yazmaz ama golleri yoktan var eden oyuncu olacaktır. Bence de Melo gibi bir 6 numara alınmalı ve Torreira hücum prese katılmalı.
O baskiyi takimca yapacan, bi adamla bitmez. Ön alan baskiya mertens bile katiliyor ona kaldimi. Bu yüzden 8 de olan adam önede katkisi olmasi lazim. Dribbling özellikli olmali. Yoka istedigin kadar top kazan oyunun kisir kalir, kazandigin topu pozisyona sokamazsin.

Bisakka vieosu izledim. İzlemez olaydım... Tominay da izledim... Çıkan isimler doğru profiller videolara göre.

Hojberg videosunda sadece pas gördüm. Bence tominay mı hojberg mi tominay.

Ama yine de abartmayalım bence... Diğer isimlerin de aynı profilde olmalarını umut edelim. Zira buraya geleceklerini sanmıyorum ikisinin de...

Erden Bey’in gidişinde yaptığım bir yorumu Batshuayi ve şuan çıkan isimlerden bağımsız olarak yinelemek istiyorum.

Cenk Ergün’e ben de bayılmıyorum zaten, saçma kontrat işleri oluyor da bu adamı fazla aşağılamak da çok anlamsız geliyor bana.

Sadece son Tudor senesi getirdiği 4 adama bakarsanız;

Gomis gol yağdırdığı sezon çektin, gol kralı ve efsanen oldu, satmayı beceremedin.

Fernando City’den çektin iki sene şampiyon yaptı, Sevilla ile gidip Uefa aldı

Ndiaye ligin en iyi yabancı ortasahasıydı geldiğinde, şampiyon yaptı bonservisi kulüp rekorunu kırdı.

Mariano bitik hali ızdıraptı ama iki sene şampiyon yaptı, ligin gelmiş geçmiş en iyi 5 yabancı sağ bekinden biri desem itiraz etmez kimse.

Feg ve Belhanda’yı saymıyorum bile yukarıdakilerin yanında daha sönük isimler. Ama Kadıköy’de 3000 yıl sonra aldığın maçın başrol ikilisi olduğunu hatırlatmak isterim.

Bu adam öyle Tırıssporda networkleri olan bir adam değil. Ha keza sözleşmelerde paraları saçıyor ama bir yandan da bu sözleşmelere tek başına mı karar veriyor. Keşke oyuncuları Cenk’in sözleşme işlerini Erden’in çözdüğü bir sistem olabilseydi

Claus ve Hojberg işinin olmaması da iyi olmuş bence. Daha atlet isimlere ihtiyacımız var Kanısaray olucaz iyice.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt