Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.537
- 7.730
- 1.898
Onurum Gomise cebimizde yoksa başka yerimizden veririzbu ne ahlaksızlık yav veririm falan bu kadar meyilli olmakta tuhaf yani

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onurum Gomise cebimizde yoksa başka yerimizden veririzbu ne ahlaksızlık yav veririm falan bu kadar meyilli olmakta tuhaf yani
Kazımcan dönüyor...Yerli yedek sol bek almalıyız. Hiç isim geçmiyor
çok çabuk unutuyorsunuz valla bunun ne mal olduğunu
Onlarda akıl olsa bisakka dan kurtulmak yerine Okan buruk u ten hag ın yerine nasıl getirebiliriz derdine düşmeleri gerekirdi...biz wan-bissaka ister iken man utd taraftarı heriften nsl kurtulabiliriz diye plan yapıor btw
İmzasından mı yoksa yedek olarak iş yapabileceğinden mi?Herkes Batshuayi olayından nasıl bu kadar emin?
İmzasından mı yoksa yedek olarak iş yapabileceğinden mi?
Transferinden ya... Dün Haluk'lar dedi diye okudum, tek bildiğim o...
Protokole imzayı atmıştır bu noktadan sonra cayarsa tonla tazminat öder iş bu kadar basit.Herkes Batshuayi olayından nasıl bu kadar emin?
Herkes oradan emin zaten. Bir kaç kişi de sağlık testinden falan geçti bir kaç gün önce diye haber paylaşmış... Fenerliler de elimizden kaçırdık diye ağlayınca oldu gözüyle bakılıyor artık...Transferinden ya... Dün Haluk'lar dedi diye okudum, tek bildiğim o...
Ustunu Ali tamamlar, 30m limit acar Fener'eferdi’nin net ederi 12 falan. ağzıyla kuşta tutsa o liglerde yapabileceğini zannetmiyorum
Herkesin planlaması başka. Aynı şey Icardi için de geçerliydi. Ya da Torreira meselabiz wan-bissaka ister iken man utd taraftarı heriften nsl kurtulabiliriz diye plan yapıor btw
çok çabuk unutuyorsunuz valla bunun ne mal olduğunu
pozisyonlarda cok zor ama adam alıp vurmusEmrah bu videoyu bi scouta atsan alınmasını ister, direkten dönmüş topları, kaçırma diyebileceğim pozisyon yok hiç. Yapabileceğinin en iyisini yapmış her pozisyonda![]()
pozisyonlarda cok zor ama adam alıp vurmus
şunu kacırmaz en azından !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!