Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi 6 8 olayına ciddi açıdan bir bakalım.

Okan buruk: boey gittikten sonra pres gücümüzde %20-30 gibi bir düşüş yaşandı. İstediği boey gibi ileride baskıya yardım edecek top geçtiğinde de geriye yetişen bir sağ bek. Burada torreira ileri gidiyor ortada Kaan ya da kerem kim varsa boey e yardıma koşuyordu.

Sol bek köhn olduktan sonra barışı ileri aldıktan sonra Kaan la oynarken köhn ileride Kaan stoperi 3 leyip torreira öne baskıya çıktığında kerem köhn e koşuyordu. Kerem ve Kaan maç başlarıda yeterli olsalarda belli bir süreden sora tempoları düşüyordu.

Gelelim ataklara... Okan hocanın sisteminde beklerin ileri çıkması çok değerli... Sürekli git gel yapıyorlar. Köhn ü ileri geri koştururken bazı maçlarda aksadığını da gördük.

Bu sebeplerle torreira nın yanına 6 da olsa 8 de olsa temposu yüksek defansif özellikleri de iyi olan birisi alınacaktır.

Alınacak ismin ofansif meziyetlerine göre torreira mı ileriye daha çok çıkacak gelen oyuncu mu daha çok çıkacak göreceğiz.

Mesela tominay izlediğim bir kaç maçına bakarsak gelirse hücum ederken tominay ceza sahasına koşu yapacak torreira arkada kalacak. Rakip topu oyuna sokarken torreira önde basacak arkayı tominay süpürecek gibi düşünebilirsiniz. Dayı gibi yani. Ama Amrabat gibi 6 numara gelirse torreira 8 oynar ileri de o çıkar baskıya da o kalır.

Şu anda tominay gibi bir profilin hücumdaki şut isabeti vs gibi özelliklerini de düşünerek daha iyi bir transfer olacağına karar verdim. Demek ki yazarak düşünmek gerekiyor... :)

biz wan-bissaka ister iken man utd taraftarı heriften nsl kurtulabiliriz diye plan yapıor btw

ferdi’nin net ederi 12 falan. ağzıyla kuşta tutsa o liglerde yapabileceğini zannetmiyorum

Transferinden ya... Dün Haluk'lar dedi diye okudum, tek bildiğim o...
Herkes oradan emin zaten. Bir kaç kişi de sağlık testinden falan geçti bir kaç gün önce diye haber paylaşmış... Fenerliler de elimizden kaçırdık diye ağlayınca oldu gözüyle bakılıyor artık...

Emrah bu videoyu bi scouta atsan alınmasını ister, direkten dönmüş topları, kaçırma diyebileceğim pozisyon yok hiç. Yapabileceğinin en iyisini yapmış her pozisyonda :asd:
pozisyonlarda cok zor ama adam alıp vurmus

şunu kacırmaz en azından !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yani bana 2-3 gün geldi diye muhabbet dönecek, sonra Fener'de kaldı denecek gibi geliyor. Hani çok aşırı güvenilir bir kaynak çok net, somut ve kesin bir bilgi vermiş olsa, ne bileyim bir foto düşmüş olsa tamam da... Bana biraz yaş tahta gibi geliyor haberler... Ama çok takip etmedim, kaçırdığım şeyler olmuş olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt