Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira’yı ait olduğu 6 numara mevkisinde bırakıp bir 8 numara almak daha hayırlısı olur kanımca
Mesela yanında Fred tarzı bir adamla ideal bir ikili olurlardı

Son düzenleme:
O değil de uyurken dinleyecektim ben şu halukları... Sayenizde dinleyecek birşey kalmadı...

önde basma canavarı batsuayiyi aldık torreira geride dursun

Senin kampa yetiştirmek için getireceğin kiralık forvetin kira bedeli 1m euro olur, maaşı da 2.3 milyonun altında olmaz. 700-800 bin euro fark için kiralık yerine doğrudan bizim olacak bir herif almamız mantıklı geliyor. İmza ücreti çok fazla, orada daha iyi rakamda anlaşabilirdik ama Süper Lig'de ne vereceği belli olan bir isim en azından. Dursun Başkan 4-5 tane adam akıllı topçu alacak, onlar için kesenin ağzını açacak gibi duruyor. Targutay Ndombele, Tete ve Oliveira'yı beslediğimiz paralara bakılırsa bütçemiz var.

Ferdi giderse bunlar seneye tamamen biterler koşan, arkayı süpüren aynı zamanda yerli kontenjanında bir oyuncuydu büyük kayıp olur.

Her ne kadar söylediklerinize katılsam da elimde Torreira ve Melo varsa Melo'yu 8 oynatırım😀
Torreira, Melo gibi gerektiğinde stoperleri üçleyemez; Melo da Torreira gibi hızlı ve akıllı paslarla oyun akışkanlığını artıramaz. Futbol konusunda ancak bu kadar taban tabana zıt düşüncede olur iki insan...

Gecenin 11'ini verip istirahate çekiliyorum.

Muslera
Bisakka - Davidson - Abdülkerim - Köhn
Tielemans - Torreira
Barış - Pereira - Kerem
İcardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt