- 3 Temmuz 2012
- 134.453
- 81.186
- 5.198
icardinin klas pasları ile yanında batsuayinin patlayıcılıgı ve driblingi düşünün arkadaşalr
4-4-2 düşünün
icardi asist kralı olur
4-4-2 düşünün
icardi asist kralı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alırsak da karlı çıkarız fenerde kalsa da karlı çıkarız bence... Yeni bir forvete para bayılacaklarını düşünürsek dzeko ve buna verdikleri paralar ile takımda çıkacak kaosu düşünemiyorum...Yani bana 2-3 gün geldi diye muhabbet dönecek, sonra Fener'de kaldı denecek gibi geliyor. Hani çok aşırı güvenilir bir kaynak çok net, somut ve kesin bir bilgi vermiş olsa, ne bileyim bir foto düşmüş olsa tamam da... Bana biraz yaş tahta gibi geliyor haberler... Ama çok takip etmedim, kaçırdığım şeyler olmuş olabilir...
dogruBatsuai geldiyse ikisini de gömmeye gerek yok...
Ali'nin milli mac gunu yaptigi edepsizlik Bats transferinin gercek oldugunun en buyuk kaniti gibi. Cok tepkisel adam, belli ki kaptirmis Bats'iYani bana 2-3 gün geldi diye muhabbet dönecek, sonra Fener'de kaldı denecek gibi geliyor. Hani çok aşırı güvenilir bir kaynak çok net, somut ve kesin bir bilgi vermiş olsa, ne bileyim bir foto düşmüş olsa tamam da... Bana biraz yaş tahta gibi geliyor haberler... Ama çok takip etmedim, kaçırdığım şeyler olmuş olabilir...
Umarım olur Nelsson'un net olarak kalması lazım.
Geldi.bats kesin olarak geldi mi
Umarım olur Nelsson'un net olarak kalması lazım.
batsuayiyi keremle görmek isterdimSkor olarak geri düştüğümüz maçta 4-2-4'e dönersek bu takımın maçı çözememesi mümkün değil 5 dakikada rakipleri perişan eder.
Muslera
Bissaka - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Transfer
Oğuz - Icardi - Batshuayi - Barış
Alırsak da karlı çıkarız fenerde kalsa da karlı çıkarız bence... Yeni bir forvete para bayılacaklarını düşünürsek dzeko ve buna verdikleri paralar ile takımda çıkacak kaosu düşünemiyorum...
sen pek takip etmıyorsun sanırım artıkO başka mevzu. Ben taraftarın çok da kesin gibi durmayan bir transfer haberine neden böyle balıklama atladığını anlamıyorum. Sanki Romano "here we go" çekmiş veya hatta o KAP'a verilen o ilk "görüşmeler başladı" bildirimini vermişiz gibi hava var. Aslında sadece bizim taraftar değil herkeste var. Htalks'ta bile kesinmiş gibi konuşmuşlar. Anlam veremedim bu kadarına...
Bu sene 30 direk mi vardı seneye 50 olur yandikadam her pozisyonu dogru almıs topuda önüne almıs muazzam valla
icardinin bundan kolaylarını kacırdıgını gördük
sen pek takip etmıyorsun sanırım artık
romano bizim adamımız degil fblilerle iş görüyor artık
haluklar girdi ertan falan girdi garanti diyebiliriz
burdan dönmezYahu kimin adamı mevzusu değil. Kesin şekilde "here we go" haberi verince yanlış çıktığı pek olmuyor, ondan onu örnek verdim. Haluklar, Ertanlar falan defalarca yanılabilen insanlar transfer konusunda, ki sanırım onlar bile bir açık kapı bırakmış...