Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardinin klas pasları ile yanında batsuayinin patlayıcılıgı ve driblingi düşünün arkadaşalr

4-4-2 düşünün

icardi asist kralı olur

Yani bana 2-3 gün geldi diye muhabbet dönecek, sonra Fener'de kaldı denecek gibi geliyor. Hani çok aşırı güvenilir bir kaynak çok net, somut ve kesin bir bilgi vermiş olsa, ne bileyim bir foto düşmüş olsa tamam da... Bana biraz yaş tahta gibi geliyor haberler... Ama çok takip etmedim, kaçırdığım şeyler olmuş olabilir...
Alırsak da karlı çıkarız fenerde kalsa da karlı çıkarız bence... Yeni bir forvete para bayılacaklarını düşünürsek dzeko ve buna verdikleri paralar ile takımda çıkacak kaosu düşünemiyorum...

Yani bana 2-3 gün geldi diye muhabbet dönecek, sonra Fener'de kaldı denecek gibi geliyor. Hani çok aşırı güvenilir bir kaynak çok net, somut ve kesin bir bilgi vermiş olsa, ne bileyim bir foto düşmüş olsa tamam da... Bana biraz yaş tahta gibi geliyor haberler... Ama çok takip etmedim, kaçırdığım şeyler olmuş olabilir...
Ali'nin milli mac gunu yaptigi edepsizlik Bats transferinin gercek oldugunun en buyuk kaniti gibi. Cok tepkisel adam, belli ki kaptirmis Bats'i 😁

Skor olarak geri düştüğümüz maçta 4-2-4'e dönersek bu takımın maçı çözememesi mümkün değil 5 dakikada rakipleri perişan eder.

Muslera
Bissaka - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Transfer
Oğuz - Icardi - Batshuayi - Barış​

Skor olarak geri düştüğümüz maçta 4-2-4'e dönersek bu takımın maçı çözememesi mümkün değil 5 dakikada rakipleri perişan eder.

Muslera
Bissaka - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Transfer
Oğuz - Icardi - Batshuayi - Barış​
batsuayiyi keremle görmek isterdim

atacagı uzun paslara koşardı

Alırsak da karlı çıkarız fenerde kalsa da karlı çıkarız bence... Yeni bir forvete para bayılacaklarını düşünürsek dzeko ve buna verdikleri paralar ile takımda çıkacak kaosu düşünemiyorum...

O başka mevzu. Ben taraftarın çok da kesin gibi durmayan bir transfer haberine neden böyle balıklama atladığını anlamıyorum. Sanki Romano "here we go" çekmiş veya hatta o KAP'a verilen o ilk "görüşmeler başladı" bildirimini vermişiz gibi hava var. Aslında sadece bizim taraftar değil herkeste var. Htalks'ta bile kesinmiş gibi konuşmuşlar. Anlam veremedim bu kadarına...

O başka mevzu. Ben taraftarın çok da kesin gibi durmayan bir transfer haberine neden böyle balıklama atladığını anlamıyorum. Sanki Romano "here we go" çekmiş veya hatta o KAP'a verilen o ilk "görüşmeler başladı" bildirimini vermişiz gibi hava var. Aslında sadece bizim taraftar değil herkeste var. Htalks'ta bile kesinmiş gibi konuşmuşlar. Anlam veremedim bu kadarına...
sen pek takip etmıyorsun sanırım artık

romano bizim adamımız degil fblilerle iş görüyor artık

haluklar girdi ertan falan girdi garanti diyebiliriz

sen pek takip etmıyorsun sanırım artık

romano bizim adamımız degil fblilerle iş görüyor artık

haluklar girdi ertan falan girdi garanti diyebiliriz

Yahu kimin adamı mevzusu değil. Kesin şekilde "here we go" haberi verince yanlış çıktığı pek olmuyor, ondan onu örnek verdim. Haluklar, Ertanlar falan defalarca yanılabilen insanlar transfer konusunda, ki sanırım onlar bile bir açık kapı bırakmış...

Yahu kimin adamı mevzusu değil. Kesin şekilde "here we go" haberi verince yanlış çıktığı pek olmuyor, ondan onu örnek verdim. Haluklar, Ertanlar falan defalarca yanılabilen insanlar transfer konusunda, ki sanırım onlar bile bir açık kapı bırakmış...
burdan dönmez

1 hafta önce ertan zaha tadic gibi bişey olacak demişti

ta o zamandan anlaşılmışta adam biraz beklemiş fb teklifini

bugünde istedigi gelmeyince saglık kontrolünden gecirmişiz

icardi 1 sene daha oynar 5. yıldızı takar parama bakar giderim demek istemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt