Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.221
- 17.760
- 1.973
Icardi en az 3 sene daha kalmali. Etrafta fenerli cocuk gormek istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de yasak ama bu maalesefNe demişler bir bakayım diyerek Haluk'ların bu akşamki yayınını dinledim. Mesela şunu demiş; GS protokolü imzalamışmış, Batshuayi'nin 30 Haziran'a kadar sözleşmesi varmışmış, o zamana kadar FB oyuncusuymuş da ondan resmi sözleşme yapamazmışız, açıklayamazmışız. 1 Temmuz'da açıklayacakmışız, falan filan...
Benim bildiğim sözleşmesi bitmesine 6 ay kala istediğin oyuncuyla RESMİ sözleşme de imzalarsın, gayet de açıklarsın, önünde hiçbir engel yoktur. Keza en güncel örnek Real 30 Haziran'a kadar PSG ile sözleşmesi bulunan Mbappe'yi açıkladı...
Türkiye'de yasak ama bu maalesef
KemalimOnurum neden konu belirli bir mesaj sayısı sonrası kilit yiyor belirli mesaj sayısını geçince ne oluyor foruma
OlmazKazımcan dönüyor...
Tff öyle istiyor.
Türk futbol federasyonu onu engelleycek bir kural koymuş bildiğim kadarıyla tr içindeki bir takıma onu yapamıyoruz diye biliyorum emin olmamakla beraberNe demişler bir bakayım diyerek Haluk'ların bu akşamki yayınını dinledim. Mesela şunu demiş; GS protokolü imzalamışmış, Batshuayi'nin 30 Haziran'a kadar sözleşmesi varmışmış, o zamana kadar FB oyuncusuymuş da ondan resmi sözleşme yapamazmışız, açıklayamazmışız. 1 Temmuz'da açıklayacakmışız, falan filan...
Benim bildiğim sözleşmesi bitmesine 6 ay kala istediğin oyuncuyla RESMİ sözleşme de imzalarsın, gayet de açıklarsın, önünde hiçbir engel yoktur. Keza en güncel örnek Real 30 Haziran'a kadar PSG ile sözleşmesi bulunan Mbappe'yi açıkladı...
Doğru, Türkiye’deki bosman şartları Avrupa ile aynı değil. Sözleşmesi bitince açıklayabiliyorsun.Türk futbol federasyonu onu engelleycek bir kural koymuş bildiğim kadarıyla tr içindeki bir takıma onu yapamıyoruz diye biliyorum emin olmamakla beraber
Bu arada son 3 sezondur bulunduğu takım şampiyon olamayan bir loser’ı kadromuza dahil etmenin de belli riskleri bulunmaktadır.
Cenk Gönen ve Halil Dervişoğlu gibi uğursuz 1 herif çıkmasa bari.
Değişirse lige heyecan gelirDoğru, Türkiye’deki bosman şartları Avrupa ile aynı değil. Sözleşmesi bitince açıklayabiliyorsun.
3 sene önce biz olmadıkki.O bizim daha iyi olmamızdan kaynaklı olmasın adminim?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ulan bu wan bissaka hiç milli olmamış neden acaba
HY: "Biz Batshuayi'nin bitmek üzere olduğunu dün söyledik. Biz her gün isim söylemeyeceğiz, belli bir noktaya gelince söyleyeceğiz. Ben 10 gündür Batshuayi transferini biliyordum, belirli noktaya gelmediği için söylemedim."
Kemalim: “2.49 öyro bi para verip Türkiye’de şu anda bu zevki alabileceğin başka hiçbir şey yok”
3 iq taraftar kitlesine yem olur torreira o işte.Konudan bağımsız, Torreira’yı 8 oynatma fikrinden de acilen çıkalım