Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalama rakam ver net brüt

Bir kadın vardı son zamanlarda ilgilendiğim ama bana pas vermeyen mesajlarıma bir cevap verip bir cevap vermeyen. Bulusma teklifimi görmezden gelen, geçen hafta aynı mekanda denk geldik çektim sandalyeyi oturdum yanına biraz sohbet ettik. 42 yaşında çıktı hala da pas vermiyor bana kafayı yemek üzereyim özgüvenimi çok zedeliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1_Manchester-United-v-Leeds-United-Pre-Season-Friendly.jpg

Bir kadın vardı son zamanlarda ilgilendiğim ama bana pas vermeyen mesajlarıma bir cevap verip bir cevap vermeyen. Bulusma teklifimi görmezden gelen, geçen hafta aynı mekanda denk geldik çektim sandalyeyi oturdum yanına biraz sohbet ettik. 42 yaşında çıktı hala da pas vermiyor bana kafayı yemek üzereyim özgüvenimi çok zedeliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SORUMA CEVAP VER LAN

Kerem boey ile birlikte scouting isinin zirvesi olur herhalde giderse

3. Ligden beleşe al 3 kuruş paraya oynat 15 civarına sat

Cok iyi is
Keremin 3. lige düşmesi aslına bakarsan bazı angutların nedeni. Tsl'de ne çöpler oynarken arkan yok elinden tutan yoksa yetenekli herifler böyle yok olup gidiyor.
Ülke aslına bakarsan kerem gibi nice örneklerle dolu, ne kadar istekli olursan ol 17 yaşında seni futboldan soğutmak için çabalayan birilerinin olması kadar leş bir olay yok.

Barış ve Kerem Türk futbolcularına net olarak örnek olması gerken iki örnek. Bu çocukları başarı hikayesi diye sosyal medyada sürekli pazarlamak gerekiyor. Alttan gelen nice keremlerin pes etmemesine vesile olmalılar.

Terimin yerinden olsam bir futbol okulu ve bir menajerlik şirketi kurarım anadoludaki bu gençleri bulup ortaya çıkarmak için çabalardım. Kendisinin açamayacağı kapı yok.
Erden Timur aslında bu işi yapacak bir organizasyona sahiplik yapabilir.

Neyse ne gerek var gerçi bir yalı bebesi ülkedeki futbol ortamını bitirecek zaten bunlara gerek kalmayacak.

10 numara almamız lazım önce Andreas Pereira'ya 12-20 bandında birşey verirsek satarlar, yönetime iletin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt