- 3 Temmuz 2012
- 134.047
- 80.880
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bissaka - Fofana veya Tominay derimHangisini tercih edersiniz
Bissaka+hojberg
Coufal+fofana
Mukiele+mctominay
Bissaka - Fofana veya Tominay derim
Anlamı çok olmaz o zaman. 38 yaşında olan adam full bir sezon daha çıkaramaz.Bats sonrası Mertens işi yalan oldu bence en fazla scout transferi olur ya tutar hesabı ki muhtemelen o da olmayacak
Şıklarda o yok üçü arasından seçBissaka - Fofana veya Tominay derim
Zor soru ben işin içinden çıkamadımArasindayim
Sen?
C şıkkı en dengelisi olarak durmakta.Şıklarda o yok üçü arasından seç
Zor soru ben işin içinden çıkamadım
kazmaya bak
Hayır o yaşa gelmedim daha, 29 yaşındayım henüRdasim evlilik yaşını geçtin mi
Bu görüşmeleri daha önce yapmalıydık.Galatasaray YK Üyesi İbrahim Hatipoğlu:
“Leon Goretzka, Bayern Münih’te oynayan son derece başarılı bir oyuncu. Çok ciddi bir maliyeti olan bir oyuncu. Gündemimizde şu an için yok.
Bissaka ve Assignon listemizde olup takip ettiğimiz isimlerden ikisi. Ancak listemizde 6-7 oyuncu var. Oyuncunun Türkiye’ye bakış açısı, oluşacak toplam maliyeti… Okan hocamızın ve scout ekibimizin belirlediği bazı kriterler var.
Oyuncunun taşıması gereken özellikler var. Bizim beklentilerimizi karşılayacak bir ismi transfer edeceğiz. Herkese eşit mesafedeyiz. Yakınlık transferde şartlar oluşunca bundan bahsedebiliriz. Burada listemizdeki oyuncuların şartlarını öğrenip, listemizdeki oyuncuları güncelleyip Türkiye’ye dönüp şartları yeniden değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. İmza atacağımız aşamada değiliz.”
(DHA)
O yaşa kaç diyorsunHayır o yaşa gelmedim daha, 29 yaşındayım henü
Ah..