Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.187
- 47.640
- 2.968
Dalton ŞenerSuayip den önce fenerden bize gelen oyuncu kimdi kazım kazım haricinde hatırlayamadım ben pek. Kazimdan sonra yapmadık sanki hiç transfer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalton ŞenerSuayip den önce fenerden bize gelen oyuncu kimdi kazım kazım haricinde hatırlayamadım ben pek. Kazimdan sonra yapmadık sanki hiç transfer.
Çift oynarsak bu kez Mertensle o bölgeye yapılacak diğer adam boşta kalacak. O yüzden yanlış bir strateji olur.İç saha maçlarında çift forvete dönüp randıman alınabilir mi? Sanki İcardi tek oynadığında daha başarılı oluyor.
Şener sanırım fenerden gelmiştiSuayip den önce fenerden bize gelen oyuncu kimdi kazım kazım haricinde hatırlayamadım ben pek. Kazimdan sonra yapmadık sanki hiç transfer.
Hayır bizim anlaşmamız mayıs sonu için idi ama pandemi olunca daha düşük bedele çekmeye çalıştık, öyle olunca Fener araya girip aldı.Mert hakan da bildigim kadariyla avans istemis haziran ayinda ödeme yapacagiz diye anlasilmis ama para’yi yatirmamis kulup
Verilen sözler tutulmadi demis ve fener’le daha iyi bir sözlesme karsiligi anlasmis
Mertens bölgesine dediğin gibi biri gelir abi umarım. Haberler bıçak gibi kesildiÇift oynarsak bu kez Mertensle o bölgeye yapılacak diğer adam boşta kalacak. O yüzden yanlış bir strateji olur.
Bu kadar sevinilmesinin temel sebebi Icardi’den süre alacağı düşüncesi bence, bunu da ben çok olası görmüyorum ciddi sakatlık olmadığı sürece.
Doğru adam bizde o kadar az oynadı ki varlığını unutmuşum.Dalton Şener
Öyle de bizde sözleşmeler hep mayıs sonubak admir protokolün hükmü yokmuş diyor ama.
bu saatten sonra tamamen bats'ın karakterine kalmış bence iş.
yoksa o deli vallahi yıllık 10 verir. bi şişe viskiye bir de 100 usd banknota bakar iş :d
O kadar para verirse amenna, bizim isimize gelir.bak admir protokolün hükmü yokmuş diyor ama.
bu saatten sonra tamamen bats'ın karakterine kalmış bence iş.
yoksa o deli vallahi yıllık 10 verir. bi şişe viskiye bir de 100 usd banknota bakar iş :d
Icardi'nin izinden su sekilde dönecegini göz önünde bulundurursak
Ekli dosyayı görüntüle 248869
Bats gayet makul
Caney caney caney
İşte meydaney
Delikanlı Hayri Cund
Nerdesin haney
Yazın bizim sıfat-ul eşgal1 ağustostya icardi
![]()
t-shirt giymek yerine mont, sweatshirt tarzi seyler giyiyor yaz ayinda. Insallah gobegi saklamak icin degildir.1 ağustostya icardi
![]()