Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İç saha maçlarında çift forvete dönüp randıman alınabilir mi? Sanki İcardi tek oynadığında daha başarılı oluyor.
Çift oynarsak bu kez Mertensle o bölgeye yapılacak diğer adam boşta kalacak. O yüzden yanlış bir strateji olur.

Bu kadar sevinilmesinin temel sebebi Icardi’den süre alacağı düşüncesi bence, bunu da ben çok olası görmüyorum ciddi sakatlık olmadığı sürece.

Mert hakan da bildigim kadariyla avans istemis haziran ayinda ödeme yapacagiz diye anlasilmis ama para’yi yatirmamis kulup

Verilen sözler tutulmadi demis ve fener’le daha iyi bir sözlesme karsiligi anlasmis
Hayır bizim anlaşmamız mayıs sonu için idi ama pandemi olunca daha düşük bedele çekmeye çalıştık, öyle olunca Fener araya girip aldı.

Sezon normal bitseydi bizim topçumuz olacaktı. Resmi protokoller Türkiye’deki kurala aykırı, oradaki de işte bağlayıcılığı olmayan bir anlaşmaydı muht

Çift oynarsak bu kez Mertensle o bölgeye yapılacak diğer adam boşta kalacak. O yüzden yanlış bir strateji olur.

Bu kadar sevinilmesinin temel sebebi Icardi’den süre alacağı düşüncesi bence, bunu da ben çok olası görmüyorum ciddi sakatlık olmadığı sürece.
Mertens bölgesine dediğin gibi biri gelir abi umarım. Haberler bıçak gibi kesildi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak admir protokolün hükmü yokmuş diyor ama.

bu saatten sonra tamamen bats'ın karakterine kalmış bence iş.

yoksa o deli vallahi yıllık 10 verir. bi şişe viskiye bir de 100 usd banknota bakar iş :d
Öyle de bizde sözleşmeler hep mayıs sonu

Durum buysa 24ünde açıklanmalı çünkü sözleşmesi bitmiş görünüyor. Lisansla sözleşme süresi farklıysa bilmiyorum ama tabii.

Icardi'nin izinden su sekilde dönecegini göz önünde bulundurursak

Ekli dosyayı görüntüle 248869

Bats gayet makul

Yok canim daha neler, manchistir kayma sevincide böyle mi olacak:

tumblr_m36ewfEKOR1qdlh1io1_400.gif

Abartmayin herseyi yaw.

göncel sezonda icardi'nin yerine lig+kupa+avrupa tüm kulvarlarda geçen sezon;

vini 260 dk
halil dervişoğlu 613 dk
cedric bakambu 363
zaha 291 dk (santrafor oynadığı toplam süre)

dk süre bulmuş

1527 dk = 17 maç eder.

şimdi muhtemelen bu süreyi bats da bulacaktır. hatta onlar zaman zaman birlikte de oynar icardi ile.

benim fikrim 20 maçı bulur bence 90 dk olarak. kaç gol atar, ne kadar etkili olur onu bilemem.

ayrıca timurlenk'in dediği "güven verme" olayı da doğru bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt