Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuayip’i açıklamak için fenerle sözleşmesi tamamen bitmeli, sonrasında beleş statüde iken imzalayabilirsin. Sözleşme bittiyse 25 haziran bitmediyse 1 temmuzu bulur açıklanması.

Bu transfer çok uzatıldı 6 temmuzdaki kongre ve orta saha, bek transferine odaklanalım.
yalı son dakika gemileri yakıp fiyatı max yükseltir mi sence? ortada bir resmiyet yoksa her şey olabilir gibi...

eğer gerçekten dediği gibiyse, bir protokol bile de yapılmadıysa, yalı bi şişe viskiyi gömüp bats'a yıllık 7 m euro'dan 4 yıllık kontratı verir.
Protokol yaptik diyemez ki. Basimiza bela aliriz. Ben bu kadar ayyuka ciktigina gore protokol yapmislardir herhalde diye dusunuyorum.

yalı son dakika gemileri yakıp fiyatı max yükseltir mi sence? ortada bir resmiyet yoksa her şey olabilir gibi...
Öyle olsa herkes hurra açıklamazdı

Bu arada yükseltmişler ama Bats ve menajeri reddetmiş

AK oyuncular üzerinde mobbing yaratıp baskı ortamı oluşturuyormuş, bundan rahatsızmış Bats da

bjk'den fb'ye gittiğinde de bjkli paylaşımları duruyordu.

ayrıca bize gelirse de, fbli paylaşımları durabilir sorun yok. bu adam orada oynamadı mı? ee? adamın geçmişi.

fb yapar bu işleri. gs geçmişi olan oyuncuyu açıklar mesela, geçmişte oynadığı takımlarda gs adını bile yazamazlar. eziklik işte.

bu tarz işler yalı gibi 3 iq fanatiklerin takılacağı işler. (sana yazmışım gibi oldu da alakası yok, konu gündeme geldi diye seni alıntılamış bulundum yanlış anlama lütfen)
Kesinlikle katılıyorum. Bence de sorun yok, biz de gercekten emeğini verdiği sürece sıkıntı yok. ama bulunduğumuz futbol iklimine bağlı olarak genelde öyle oluyor diye bahsetmiştim.

Protokol falan yapamazlar yav Türkiye’de o kural yok anlatamıyoruz.

Öyle olsa Mert Hakan sende olurdu, sözlü ya da yazılı ama hükümsüz bir anlaşma olmuştur en fazla. Sözleşmesi bitmeden bedava almakla ilgili bir şey imzalayamazsın Bosman geçerli değil sonra UÇK’dan ceza yersin.

Galatasaray yıldız transferi yapacak mı?"

🗣️ Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'da yıldız çok. Elbette bu futbolcularla birlikte Galatasaray'a güç katacak oyuncular gelecek. Yıldızdan kastınız isimse, ben o tarafında çok olmadığımızı söyleyebilirim. Takımımıza katkı verebilecek, bizi daha ileriye taşıyabilecek doğru oyuncuları almaya çalışıyoruz. Elbette bu oyuncular kariyerleri belli seviyenin üzerinde, herkesin kabul ettiği oyuncular... Yıldız kimdir? O farklı bir konu. Bizim için bu takıma değer katacak yıldız gelecek diyebiliriz.”

muhtesem 1 beyanat

Öyle olsa Mert Hakan sende olurdu, sözlü ya da yazılı ama hükümsüz bir anlaşma olmuştur en fazla. Sözleşmesi bitmeden bedava almakla ilgili bir şey imzalayamazsın Bosman geçerli değil sonra UÇK’dan ceza yersin.
Gizli protokol yapilmiyor mu?

Mert hakan da bildigim kadariyla avans istemis haziran ayinda ödeme yapacagiz diye anlasilmis ama para’yi yatirmamis kulup

Verilen sözler tutulmadi demis ve fener’le daha iyi bir sözlesme karsiligi anlasmis

MHY için biz protokol imzalattık ama peşinatı ödemedik diye protokol geçersiz kalmadı mı? AA pandemide paraları çekti diye parayı yatırmadığımız için Fener’e gitmişti. Tapu olmayan evler için yapılan satış vaadi sözleşmesi gibi bir şey imzalatılmıştır. Hatta en büyük örneği Cenk sanırım; Fiko devre arası imzalatmıştı

Galatasaray yıldız transferi yapacak mı?"

🗣️ Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'da yıldız çok. Elbette bu futbolcularla birlikte Galatasaray'a güç katacak oyuncular gelecek. Yıldızdan kastınız isimse, ben o tarafında çok olmadığımızı söyleyebilirim. Takımımıza katkı verebilecek, bizi daha ileriye taşıyabilecek doğru oyuncuları almaya çalışıyoruz. Elbette bu oyuncular kariyerleri belli seviyenin üzerinde, herkesin kabul ettiği oyuncular... Yıldız kimdir? O farklı bir konu. Bizim için bu takıma değer katacak yıldız gelecek diyebiliriz.”

muhtesem 1 beyanat
Superinho...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt