Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 1 saat önce yıldız almayacağız diyip turkiye tarihinin en büyük transferini mi yapacak ? Bu divan üyeleri her sene sallıyor bir seyler

Michy resmi transfer tecil dönemi başladığında açıklayacağız, açıklamalardan anladığım.

Batshuayi nin, x'de hala fb paylaşımlarını kaldırmaması sadece bana mı garip geliyor ??? Yani resmiyet olmasa da kesin bir şey olsa twitlerle ilgili bir aksiyon alırdı diye düşünüyorum.
bjk'den fb'ye gittiğinde de bjkli paylaşımları duruyordu.

ayrıca bize gelirse de, fbli paylaşımları durabilir sorun yok. bu adam orada oynamadı mı? ee? adamın geçmişi.

fb yapar bu işleri. gs geçmişi olan oyuncuyu açıklar mesela, geçmişte oynadığı takımlarda gs adını bile yazamazlar. eziklik işte.

bu tarz işler yalı gibi 3 iq fanatiklerin takılacağı işler. (sana yazmışım gibi oldu da alakası yok, konu gündeme geldi diye seni alıntılamış bulundum yanlış anlama lütfen)

Şuayip’i açıklamak için fenerle sözleşmesi tamamen bitmeli, sonrasında beleş statüde iken imzalayabilirsin. Sözleşme bittiyse 25 haziran bitmediyse 1 temmuzu bulur açıklanması.

Bu transfer çok uzatıldı 6 temmuzdaki kongre ve orta saha, bek transferine odaklanalım.

Goretzka mı ? Torreira ve goretzka ile top çıkarmada çok rahatlariz ve hızlı çıkarız.

Şuayip’i açıklamak için fenerle sözleşmesi tamamen bitmeli, sonrasında beleş statüde iken imzalayabilirsin. Sözleşme bittiyse 25 haziran bitmediyse 1 temmuzu bulur açıklanması.

Bu transfer çok uzatıldı 6 temmuzdaki kongre ve orta saha, bek transferine odaklanalım.
30 haziran yazıyor heryerde

1 tane zaha degil

10 tane torreira alacagım demıs

ibrahim hatipoglu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt