- 29 Ocak 2023
- 9.421
- 5.503
- 1.068
Adam 1 saat önce yıldız almayacağız diyip turkiye tarihinin en büyük transferini mi yapacak ? Bu divan üyeleri her sene sallıyor bir seyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ok. Tskler. Dikkat etmemiştim. Sadece baştaki postelara bakmıştım. Bu durumda makulmus.beşiktaş paylasımlarıda duruyor instagramda
Nfkvas der misinizOk. Tskler. Dikkat etmemiştim. Sadece baştaki postelara bakmıştım. Bu durumda makulmus.![]()
aynen ya fake imiş önğme düştü birden detaylı bakmadıydım hesaba
Hayrettin çıtanak dediyse h.o
Hayrettin hayrettinHayrettin çıtanak dediyse h.o
Önce siz doğrusunu yazar mısınız?Nfkvas der misiniz
bjk'den fb'ye gittiğinde de bjkli paylaşımları duruyordu.Batshuayi nin, x'de hala fb paylaşımlarını kaldırmaması sadece bana mı garip geliyor ??? Yani resmiyet olmasa da kesin bir şey olsa twitlerle ilgili bir aksiyon alırdı diye düşünüyorum.
bravo testi geçtiniz!!Önce siz doğrusunu yazar mısınız?![]()
Hayrettin hayrettin
…………. kaybettin
30 haziran yazıyor heryerdeŞuayip’i açıklamak için fenerle sözleşmesi tamamen bitmeli, sonrasında beleş statüde iken imzalayabilirsin. Sözleşme bittiyse 25 haziran bitmediyse 1 temmuzu bulur açıklanması.
Bu transfer çok uzatıldı 6 temmuzdaki kongre ve orta saha, bek transferine odaklanalım.
Ben yanlış yazdımÖnce siz doğrusunu yazar mısınız?![]()
Bu testler bu kadar kolay mıydıbravo testi geçtiniz!!