Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Hatipoğlu hâlâ bir soru işareti ancak Erden Timur'un açıklamalarında ve teşekkürlerinde kendisine yer vermesi ve geçtiğimiz sezon beraber çalışmaları olumlu bir referans sayılabilir

forumfb forumu dısarıya kapattıgını sanıyor

ama ben size linki atayım

okuyun aglamaları

Neden davul zurna esliginde transfer görüsmesine gidiyoruz

Ya mac izlemeye gittiler ya da ciddi ciddi ayan beyan transfer görüsmesi yapacaklar

forumfb forumu dısarıya kapattıgını sanıyor

ama ben size linki atayım

okuyun aglamaları
forum kötülüyorsa iyi topçudur kesin muhabbeti bunlarda da varmış.

Batshuayi nin, x'de hala fb paylaşımlarını kaldırmaması sadece bana mı garip geliyor ??? Yani resmiyet olmasa da kesin bir şey olsa twitlerle ilgili bir aksiyon alırdı diye düşünüyorum.

Transfer sezonu başlayînca imzayı atarız demiş işte Batsu'da

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Simd lindelof neye göre iyi,en son 2016 da benficada çok beğenilmis.8 senede ne yapti manchesterda ?gelen her kuzeyli iyi çıkar saçmalığı nerden türedi ?Fransa'dan italyadan gelenler iyi demişte sözlükte biri.djiku her maç kirmizi gormeye ve penalti yapmaya müsait bi adam,hakem olsa.yaptirdi da...sagbek osayiyi gecen sene kovuyolardi,bu sene o da kac penalti yaptirdi verilmedi.ankaragucu,sivas vs.iclerinde en iyisi ostorvalde ama o da aklen yetersiz

İbrahim Hatipoğlu hâlâ bir soru işareti ancak Erden Timur'un açıklamalarında ve teşekkürlerinde kendisine yer vermesi ve geçtiğimiz sezon beraber çalışmaları olumlu bir referans sayılabilir
Soru işareti değil iyi bir adam ama transfer falan onun kalemi değil, hem koordinasyonu kurup hem iş bitirmek yapabileceği iş değil. Yarın baskı anlarında çokça saçmalayacaktır mesela bugün Cenkle foto vermesi dahi saçmalık, transfer işinde olan adam ortada asla gözükmemeli.

Kendisiyle ilgili çekindiğim tek nokta GSYİAD üzerinden Metin Öztürk ve tayfası üzerinden göreve getirilmiş olması, bu güruha güç vermeyi doğru bulmuyorum kulüpte. Galatasaray adıyla bir yerlere gelmiş hiç kimseye kulüpte yer olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt