Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forum kötülüyorsa iyi topçudur kesin muhabbeti bunlarda da varmış.forumfb forumu dısarıya kapattıgını sanıyor
ama ben size linki atayım
Son Dakika Haber ve Transferler 2024-2025 - Forum FB | Bağımsız Fenerbahçe Taraftar Sitesi
Arkadaşlar yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun. Seçim sürecinde her görüşe fazlasıyla esneklik sağladık ve kimseyi zorunda kalmadıkça forumdan uzaklaştırma yoluna gitmedik. Görüş farketmeksizin de en yüksek toleransı 1-g maddesi için sağladık.“Üyeler…www.forumfb.com
okuyun aglamaları
kjær midtjyllande gitsinkjaer gelsin
beşiktaş paylasımlarıda duruyor instagramdaBatshuayi nin, x'de hala fb paylaşımlarını kaldırmaması sadece bana mı garip geliyor ??? Yani resmiyet olmasa da kesin bir şey olsa twitlerle ilgili bir aksiyon alırdı diye düşünüyorum.
Soru işareti değil iyi bir adam ama transfer falan onun kalemi değil, hem koordinasyonu kurup hem iş bitirmek yapabileceği iş değil. Yarın baskı anlarında çokça saçmalayacaktır mesela bugün Cenkle foto vermesi dahi saçmalık, transfer işinde olan adam ortada asla gözükmemeli.İbrahim Hatipoğlu hâlâ bir soru işareti ancak Erden Timur'un açıklamalarında ve teşekkürlerinde kendisine yer vermesi ve geçtiğimiz sezon beraber çalışmaları olumlu bir referans sayılabilir
Sana bir kalkısma mı söz konusu heis @Hayri CundArkadaşlar konuya bol bol mesaj atın