Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Iyi orta saha net 2 tık ileri atacak bizi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

mariano
ndiaye
fernando
belhanda
feghouili
gomis mi

mata
oliveira
yusuf demir
mertens
torreira
rashica
seferovic
icardi mi

genel sohbet ve bilimum euro başlığı kapatalıp sohbet bu başlığa kanalize edilmelidir

Lindelof yumusak adam gecen sene de sakatmis,100 tane stoperleri var manyamislar

o zaman fark yaratmayacak 29 yaşındaki bir oyuncuya para gömecekler diyorsun. becao-dziku'dan birini keserek. çağlar da geri dönecektir herhalde kiralandığı kulübüne.
Djiku gidici bence yerine de lindelöf gelecek gibi duruyor

Bana hiç mantıklı gelmedi ama umarım takımı stoperlerle doldurmaya devam ederler 😅

Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)

İkna ekibi
@Oğuzhan Sesko (20-33 yaş)
@Serhan Artemis (33-45 yaş)
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine

@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)

Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)

Danyal'ın istemese de başarılı olabileceği bir görev verilmesi yüzümde tebessüm yarattı

Birebir aynısını düşünüyorum. Kendi kendine mi bonservis ve imza parası öneriyor kulübe sormadan.
Bu Erden Timur da olsaydı aynı durum var olumlu ya da olumsuz şimdi milyon eurolarin konuşulduğu bir ortamda uçuk kaçık kontratlar yapiliyorsa bunu orda bulunan insanlarin farketmeme şansı yok.Bu adam kafasına göre bonservis belirleyemez ki.

mariano
ndiaye
fernando
belhanda
feghouili
gomis mi

mata
oliveira
yusuf demir
mertens
torreira
rashica
seferovic
icardi mi
sadece icardi ve torriera bile gs tarihinin en iyi onbirine girebilecek katkıyı vermiş adamlar. mertens'i rachica'yı falan söylemedim bile.

bu işin saha içi katkı boyutu. bir de maliyet/performans boyutu var ki...

net olarak ikincisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt