- 26 Kasım 2012
- 179.329
- 241.489
- 5.688
Üstat yalnız açtığın konuda bir eksik var.
Başlığın "Transfer Nöbeti #3" olması gerekmez miydi?
Sayısı belirtilerek açılmış hep.
en son konuda yoktu heis sonradan konmuş heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat yalnız açtığın konuda bir eksik var.
Başlığın "Transfer Nöbeti #3" olması gerekmez miydi?
Sayısı belirtilerek açılmış hep.
bu adam malulen emekli takılmakta.İnşallah alırlarLindelof fb
Bende futbolcuların bebelerine dadilik yapardım,onu yazaydın bariKoordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden
Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)
İkna ekibi
@Oğuzhan Sesko (20-33 yaş)
@Serhan Artemis (33-45 yaş)
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine
@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)
Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
Başka bir esere geçis yaptımavatarını degıs
yasaklandı
durduk yere filiz umur oldukKoordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden
Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)
İkna ekibi
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine
@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)
Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
Actigin nöbette zaha giderse kahkahali guleriz diyordu @Ahmet Kolapen son konuda yoktu heis sonradan konmuş heralde
Kurbaney...söyle bi oğlum olsa ne isterim..
Şu an kulüpsüz durumda. Bizden haber bekliyorYusuf Erdoğan bize Adem Büyük kıvamı bir katkı sağlar gibime geliyor. Ama FB’li Sancak geri döndü bırakmaz bize herhangi birini.
Bazen susmalı bazen de söylemeli dengeli olmak gerek muzBazen diyorum ki ne olacak söyle gitsin
Sonra diyorum ki söyleyince ne olacak sus bitsin
5 sene içinde CL alırız adminimKoordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden
Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
İkna ekibi
@Danyal Artemis (45+)
Oğuz Türkiye'de yetişmiş oyuncu sayılıyor. 15-21 yaş arasında Türkiye'de oynamış. Berkan ve Halil'den farklı bu yönüyle.Oğuz Aydın’ı Avrupa’da oynatamayacağız. Buna rağmen nasıl bu bedelleri saçacağız aklım almıyor.
Geçen sene Berkan ve Halil’den akıllanmadık herhalde.
seni okudukca agzımda şu tad canlanıyorBazen diyorum ki ne olacak söyle gitsin
Sonra diyorum ki söyleyince ne olacak sus bitsin
uzun zamandır izlediğimiz bir zat değil. geçen sene 3 ay sakatlık geçirmiş hem de kasık da var içinde.mourhino febenin ağzına etmeye yemin etmiş başka açıklaması yok şu hamlenin
Kaçırırsak yazık bizeŞu an kulüpsüz durumda. Bizden haber bekliyor