Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)

İkna ekibi
@Oğuzhan Sesko (20-33 yaş)
@Serhan Artemis (33-45 yaş)
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine

@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)

Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
Bende futbolcuların bebelerine dadilik yapardım,onu yazaydın bari

1718887003247.png

Oy oy ölem
ölem de,
dimitri'nin göbüşünde
yatam...

Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)

İkna ekibi
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine

@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)

Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
durduk yere filiz umur olduk

Resim

@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben

İkna ekibi
@Danyal Artemis (45+)

5 sene içinde CL alırız adminim

Oğuz Aydın’ı Avrupa’da oynatamayacağız. Buna rağmen nasıl bu bedelleri saçacağız aklım almıyor.

Geçen sene Berkan ve Halil’den akıllanmadık herhalde.
Oğuz Türkiye'de yetişmiş oyuncu sayılıyor. 15-21 yaş arasında Türkiye'de oynamış. Berkan ve Halil'den farklı bu yönüyle.

mourhino febenin ağzına etmeye yemin etmiş başka açıklaması yok şu hamlenin
uzun zamandır izlediğimiz bir zat değil. geçen sene 3 ay sakatlık geçirmiş hem de kasık da var içinde.

sakatlıktan mı dedin yoksa kötü oynuyor diye mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt