Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)

İkna ekibi
@Oğuzhan Sesko (20-33 yaş)
@Serhan Artemis (33-45 yaş)
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine

@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)

Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
Bende futbolcuların bebelerine dadilik yapardım,onu yazaydın bari

Koordinasyon ekibi (scout ve teknik heyetle istişare edip aksiyon planı oluşturacaklar)
@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben
@Tuna Köse (tuna daha uç hedefler için kullanılacak, farklı yaklaşımıyla adamları ambole edebilir)

İkna ekibi
@Danyal Artemis (45+)
İş bir noktaya geldiğinde bu grup hanfendi ayarlama sürecini yönetecek oyuncunun menajerlerine

@Recep Özbek —> oyuncu karşılama ekibi (havalimanından alıp kulüp binasına getirme süreci)

Torphan —> sözleşme fesih görüşmeleri (muhattap olmak istemeyip hemen ayrılacaklardır)
durduk yere filiz umur olduk

Resim

@Aras Şimşek
@Hasan Çam
@Can Erden

Transfer görüşmeleri
@Gürkan Akdeniz
@ben

İkna ekibi
@Danyal Artemis (45+)

5 sene içinde CL alırız adminim

Oğuz Aydın’ı Avrupa’da oynatamayacağız. Buna rağmen nasıl bu bedelleri saçacağız aklım almıyor.

Geçen sene Berkan ve Halil’den akıllanmadık herhalde.
Oğuz Türkiye'de yetişmiş oyuncu sayılıyor. 15-21 yaş arasında Türkiye'de oynamış. Berkan ve Halil'den farklı bu yönüyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt