- 31 Ağustos 2021
- 54.672
- 39.817
- 2.228
2 ortasaha deseydin be üstadım yav.... ofansif OS de lazım bizeİbrahim Hatipoğlu: "Bir sağ bek, bir de orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu mevkiler için görüşmeleri yapıyoruz"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 ortasaha deseydin be üstadım yav.... ofansif OS de lazım bizeİbrahim Hatipoğlu: "Bir sağ bek, bir de orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu mevkiler için görüşmeleri yapıyoruz"
Mevcut kadronun playoffu geçmesi lazım o ihtimal hocaya yazar açıkçası. Ağustosta bir de maçlar.Allah korusun CL playoff dan geciken transferler yüzünden elendik. Senaryo ne olur sence?
mumkunÜstad n'fes birisi ancak bölgesinde tüm sezon boyu olmaz diye düşünüyorum. 4-4-2 mi düşünüyoruz ciddi ciddi acaba![]()
Ndombele olayı beni çok kırdıIcardi’yi temmuzda bağlayan adam için söylemlerinize dikkat etmeni öneririm, nankörlüğü anladık da burası bu söylemleri yapabileceğiniz bir yer değil, olmayacak da.
Bu konuyla ilgili son uyarım bu, devamında kimseyle polemiğe girmeyeceğim.
Fırsat transferi diye söylediği bu galiba sona bırakacaklar.On numara?
Yarın maaşlar ödenmeyip transferi yapanlar seyahat masraflarını kulübe fatura edince mutlu olursun umarım.Ndombele olayı beni çok kırdı
Ziyechi mertensin yerine mi koyacaz nedir o bölgeye adam bakılmamasının sebebiİbrahim Hatipoğlu: "Bir sağ bek, bir de orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu mevkiler için görüşmeleri yapıyoruz"
Kahve içenler ibnedir şeklinde bir söylemini tespit ettik ama forum sınırlarında olmadığı için Y affı uyguladık.
Kahve sever üyelerimizin kendisine haddini bildireceğinden şüphemiz yok.
batşuayi aldık. başka masraf yapamayız. Yunus ile idare edeceğizZiyechi mertensin yerine mi koyacaz nedir o bölgeye adam bakılmamasının sebebi
yoksa 442mi diziliyoruz artık
Waffle dünyanın en gereksiz kalorili yiyeceği ama yine de ipnedir demem, Ortaköy’de denemişliğim var.Dün bir arkadaşla oturuyorduk manitasıyla tatlı yiyip gelmişler ne yediniz diye sordum waffle dedi. Manitan aldı sen onunkinden bir çatal mı aldın yoksa sende mi sipariş ettin dedim, bende aldım dedi.
Bunun üzerine waffle yemenin gaylık belirtisi olduğunu, bir erkeğin asla waffle sipariş etmemesi gerektiğini belirttim ve üç yakın erkek kankamı arayarak direkt şunu sordum erkek adam waffle sipariş eder mi diye üçüde hayır dedi.
Ekleyerek devam ettim, halka tatlısı yiyen kadın gördün mü? veya nargile tüketen kadın hakkında ne düşünürsün aynı şey waffle sipariş eden erkek içinde geçerlidir diye belirtip düşüncelerimi aktarıp arkadaşımı doğru yola soktum!
Dün bir arkadaşla oturuyorduk manitasıyla tatlı yiyip gelmişler ne yediniz diye sordum waffle dedi. Manitan aldı sen onunkinden bir çatal mı aldın yoksa sende mi sipariş ettin dedim, bende aldım dedi.
Bunun üzerine waffle yemenin gaylık belirtisi olduğunu, bir erkeğin asla waffle sipariş etmemesi gerektiğini belirttim ve üç yakın erkek kankamı arayarak direkt şunu sordum erkek adam waffle sipariş eder mi diye üçüde hayır dedi.
Ekleyerek devam ettim, halka tatlısı yiyen kadın gördün mü? veya nargile tüketen kadın hakkında ne düşünürsün aynı şey waffle sipariş eden erkek içinde geçerlidir diye belirtip düşüncelerimi aktarıp arkadaşımı doğru yola soktum!
Waffle dünyanın en gereksiz kalorili yiyeceği ama yine de ipnedir demem, Ortaköy’de denemişliğim var.
Halka tatlısının olayı kerhane değil olm ucuz olması, yiyen de ondan yiyor.
Sonuç olarak y gibi bir mevzu olmuş. Kot şortu kıvıranlara da ipne diyorlardı kızlar arasındaki en popüler saplamacılar bu güruhtan çıkıyor.
sende gizli homoluk seziyorumDün bir arkadaşla oturuyorduk manitasıyla tatlı yiyip gelmişler ne yediniz diye sordum waffle dedi. Manitan aldı sen onunkinden bir çatal mı aldın yoksa sende mi sipariş ettin dedim, bende aldım dedi.