Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tatlı yemiyorum-sevmiyorum yani. Şerbetli hiç yemem, çikolata türevi yılda 3,4 en fazla.

Dün bir arkadaşla oturuyorduk manitasıyla tatlı yiyip gelmişler ne yediniz diye sordum waffle dedi. Manitan aldı sen onunkinden bir çatal mı aldın yoksa sende mi sipariş ettin dedim, bende aldım dedi.

Bunun üzerine waffle yemenin gaylık belirtisi olduğunu, bir erkeğin asla waffle sipariş etmemesi gerektiğini belirttim ve üç yakın erkek kankamı arayarak direkt şunu sordum erkek adam waffle sipariş eder mi diye üçüde hayır dedi.

Ekleyerek devam ettim, halka tatlısı yiyen kadın gördün mü? veya nargile tüketen kadın hakkında ne düşünürsün aynı şey waffle sipariş eden erkek içinde geçerlidir diye belirtip düşüncelerimi aktarıp arkadaşımı doğru yola soktum!
Ben bal bademli dondurma seviyorum

Şerbetli tatlının kalitesizi hamallık o yüzden kaliteli tereyağı kritik, şeker tadı da hissedilmemeli. Zaten yok yere kalori alınacak bir aktivite bari yendiğine değsin

Waffle falan boş mevzu ama vatanında cheesake, tiramisu falan da çok başarılı işler.

En çok tercih ettiğim de her zaman peyniri kaliteli iyi bir künefe veya kesme dondurmayla iyi bir fıstıklı baklava türevi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt