Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.973
- 95.044
- 4.978
napim lan pembe şeker mi serpeyim üstüneFistik sarma da fazla delikanli tatlisi ya
Cok agir degil mi kank

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napim lan pembe şeker mi serpeyim üstüneFistik sarma da fazla delikanli tatlisi ya
Cok agir degil mi kank
BravoÇıtır yeni yapılmış kerhane tatlısı>tüm tatlılar malesef
demek ki dogru yoldasınForumun gayları tarafından linç ediliyorum
Ben bal bademli dondurma seviyorumDün bir arkadaşla oturuyorduk manitasıyla tatlı yiyip gelmişler ne yediniz diye sordum waffle dedi. Manitan aldı sen onunkinden bir çatal mı aldın yoksa sende mi sipariş ettin dedim, bende aldım dedi.
Bunun üzerine waffle yemenin gaylık belirtisi olduğunu, bir erkeğin asla waffle sipariş etmemesi gerektiğini belirttim ve üç yakın erkek kankamı arayarak direkt şunu sordum erkek adam waffle sipariş eder mi diye üçüde hayır dedi.
Ekleyerek devam ettim, halka tatlısı yiyen kadın gördün mü? veya nargile tüketen kadın hakkında ne düşünürsün aynı şey waffle sipariş eden erkek içinde geçerlidir diye belirtip düşüncelerimi aktarıp arkadaşımı doğru yola soktum!
Aslında gereği vardı, öncelik değildi sadece bana göre. Fırsat olarak görüldü muhtemelen.Saka bir yana yeniden en dolu yere ilk transferi yaptik
ingiltere maçını burda konuşabilir miyizne dionuz yaaaaaaa
En lezzetli tatlının sen olduğuna kanaat getirdikne dionuz yaaaaaaa
Bir sezonda 50 mac oynayan takimin sadece bir forveti olmaz. Neresi doluydu?Saka bir yana yeniden en dolu yere ilk transferi yaptik
ne diyorsun hayri bey
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Cafer Güney bak. hislerim yanıltmaz beni. Hayri ahberde yürüyorEn lezzetli tatlının sen olduğuna kanaat getirdik
En lezzetli tatlının sen olduğuna kanaat getirdik