Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Viski gurmesi arayan olursa burdayım 😎
kalsik en ucuz/tüketim yaptığım : klasik Jameson
Gentleman's Jack te fena değil
en son hediye gelmişti Nikka Japon viskisi keyifli buldum.

bir misafirliği gittiğimde de adamın viski sürahisindeydi şişeyi göremedim - bir single malt vermişti yağ gibiydi yağ. muazzamdı.

Evet instada hep görüyorum ama çeşit çok ondan sordum bi yiyeceğim inşallah
fiyatları nispeten uygun kalmıştı en son - d.günü vs için pastayı hep ordan alırız ama ucuz kalmasında malzemeyi biraz basitleştirmeside var. pasta kreması kremşantimsi gibi oluyor bazılarında

son halleri nasıl bilemem ama genel olarak ürünleri iyi - ne aroma seviyorsan gördüğünü yiyebilirsin.

fiyatları nispeten uygun kalmıştı en son - d.günü vs için pastayı hep ordan alırız ama ucuz kalmasında malzemeyi biraz basitleştirmeside var. pasta kreması kremşantimsi gibi oluyor bazılarında

son halleri nasıl bilemem ama genel olarak ürünleri iyi - ne aroma seviyorsan gördüğünü yiyebilirsin.
Teşekkür ederim renktaşım 💛 ❤️

İngiltere’nin şuan berabere olmasının tek sebebi Danimarka’da bir tane özel oyuncu olmaması. Yarı sahasına boğdular dakikalardır. Danimarkanın bir tane dikine top sürebilen adamları olsa 3 tane yazarlardı İngilizlere

Genel önerileri alabiliriz en çok fiskiyi sevdiğim için, farklı olanları deneyebilirim.
Önce genelden başlayalım Chivas tercih olacaksa 25 yıllık olanı deneyelim mutlaka . 12 yıllık olanla arasında çok fark var.

Johnnie Walker lardan Black label olanının içimi daha iyidir.

Ülkemizde genellikle bournon u viskiyle çok karıştırırlar, Mesela Jim Beam ve Jack Daniels viski değildir :)

Öneri olarak son zamanlarda baya sükse yaratan Ballantines denebilir , ulaşılması kolay olması bakımından

Extrem markalardan da talisker ve macallan mutlaka içilmesi gerekenlerden 👍

mecbur Barış bats ın olmadığı denklemde
Tek forvetle lig yürümez İcardi yi hem zorluyacak hem beraber oynayacak hücum hattı olması lazım.Baris da asıl mevkisinde oynar.Burda ligin uzun maraton olduğunu unutmamak lazım.Ayrica ben yıllardır Muslera nin alternatifinin şimdiden hazırlanması gerektiğini düşünüyorum.

Önce genelden başlayalım Chivas tercih olacaksa 25 yıllık olanı deneyelim mutlaka . 12 yıllık olanla arasında çok fark var.

Johnnie Walker lardan Black label olanının içimi daha iyidir.

Ülkemizde genellikle bournon u viskiyle çok karıştırırlar, Mesela Jim Beam ve Jack Daniels viski değildir :)

Öneri olarak son zamanlarda baya sükse yaratan Ballantines denebilir , ulaşılması kolay olması bakımından

Extrem markalardan da talisker ve macallan mutlaka içilmesi gerekenlerden 👍
Chivas’ın 18i ile 12si arasında da fark var ya bence, akıcılık çok farkediyor. 25 denemedim ama, bakayım.

Walker’ı sevemedim ben pek, Chivas sonrası hiç sarmıyor ondan olabilir. Jim Beam de aynı şekilde. Jack için sözü @Emir Sato ‘ya bırakıyorum.

Ballentines çok içtim ama biraz su gibi geliyor bana, içilir ama.

Talisker ulaşılabilir en başarılı seçenek aslında da genelde tekelciler yüksek fiyattan korsan satıyor, Macallan da öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt