Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi - Bats - Halil - Barış (en kötü ihtimal)

Forvet hattı tamam. Dördü de farklı tipten.

Sol kanata Kerem giderse bir as oyuncu, hem sol kanat hem sağ kanat oynayabilen Barış gibi fizikli, tempolu, karakterli ve asisti golden fazla düşünen.

Kerem gitmezse yine aynı profilde ama daha ucuz birine gidebiliriz.

Orta sahaya Torreiranin yanına bir as oyuncu. Stil olarak tam Okan hocamız gibi, pres ve tekniği iyi olsun. Bütün parayı buraya basarsak olur benim için. Fizik olarak Torreira, tempo ve teknik olarak yeni transfer.

Torreira nın yedegide lazım. Genç biri olabilir. Aynı stil.

OS için Mertens - KDB nin yanına farklı bir tıp 10 numara alırsak iyi olur. Hücum presi Mertens den bile yüksek, pas oyununu iyi yapan, fizikli biri olsun. Pek skorer olmasına gerek yok. Mertensle KDB gayet skor yapabilen oyunular. Farklı bir tıp olsun buraya.

Sol beke bir as hücumcu bek, orta ikili böyle devam, bir yedek takviye anca. Sağ beke bir as oyuncu ve Dubois geri dönsün.

Böyle bitsin.

Son düzenleme:
Önce genelden başlayalım Chivas tercih olacaksa 25 yıllık olanı deneyelim mutlaka . 12 yıllık olanla arasında çok fark var.

Johnnie Walker lardan Black label olanının içimi daha iyidir.

Ülkemizde genellikle bournon u viskiyle çok karıştırırlar, Mesela Jim Beam ve Jack Daniels viski değildir :)

Öneri olarak son zamanlarda baya sükse yaratan Ballantines denebilir , ulaşılması kolay olması bakımından

Extrem markalardan da talisker ve macallan mutlaka içilmesi gerekenlerden 👍
Hocam Chivas hariç tekelci önerisi yapmışsın yav. Daha spesifik birşeyler bekledim.

Chivas önerine ek olarak;

Takisker
Monkey Shoulder
Gentlemen Jack

üçlüsünü öneririm.

Bu arada Jack Daniels ve Jb yorumlarına bariz katılıyorum.

Ama çok viski gurmesi olmayan parti bir ortama illa viski götüreyim dersen JB hiç almamak lazım. Kadınlar genelde Elmalı ve ballı Jack Daniels gibi kolay içilen aromalı viskileri seviyorlar. Tadları aromalı cin gibi oluyor

Chivas’ın 18i ile 12si arasında da fark var ya bence, akıcılık çok farkediyor. 25 denemedim ama, bakayım.

Walker’ı sevemedim ben pek, Chivas sonrası hiç sarmıyor ondan olabilir. Jim Beam de aynı şekilde. Jack için sözü @Emir Sato ‘ya bırakıyorum.

Ballentines çok içtim ama biraz su gibi geliyor bana, içilir ama.

Talisker ulaşılabilir en başarılı seçenek aslında da genelde tekelciler yüksek fiyattan korsan satıyor, Macallan da öyle.
Macallan 15
Yılda bir şişe kafidir 👍

Hocam Chivas hariç tekelci önerisi yapmışsın yav. Daha spesifik birşeyler bekledim.

Chivas önerine ek olarak;

Takisker
Monkey Shoulder
Gentlemen Jack

üçlüsünü öneririm.

Bu arada Jack Daniels ve Jb yorumlarına bariz katılıyorum.

Ama çok viski gurmesi olmayan bir ortama illa viski götüreyim dersen JB hiç almamak lazım. Kadınlar genelde Elmalı ve ballı Jack Daniels gibi viskileri seviyorlar
Ülkemizde ne yazık ki viski kültürü olmadığı için en basit genelden başlayayım dedim rengim ya.

Öğrenci nin alkol alamadığı bi ülkeden bahsediyoruz ne yazık ki 😃

Nöbette bi kuku konuşulmadı kalmıştı.

Pes doğrusu!
CIQpJEGUkAAdy63.jpg

Hoşbeş kap gelmeli bu gece

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt