Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hedeflerin büyükse s.liginde ilerlemek istiyorsan beke de verilir para stopere de..

Geçen sezon stoperde nelsson ve abdul varken şak diye davinson icin 9 milyon euro bonservis verdin müthiş iş yaptı..

Düzgün bir sol bekin olsa büyük ihtimalle gruptan çıkacaktın..

Kaliteli oyuncu için her mevkide her para ödenir.

Evet bazen bazı mevkilerde vasat oyuncu ile de maç kazanirsin ama hep bir seviyede kalır,o seviyeyi geçemezsin.. Orayı kırmak için kalite lazım.

Telles bulduk boey bulduk hatta mis gibi gittik saracchi kiraladik oynadi da cocuk

Gecen sene sag bekte kaanla onceki sezon sol bekte KİMSEYLE sampiyon olduk

bu kadar para vermenin hicbir anlami yok herhangi bir bek oyuncusuna, oyun anlayisini oturtup topculari yuceltmek onemli olan
ligte şampiyon olmak için değil eğer şl de sağlam bir sol bekimiz olsaydı o gruptan çıkardık.Avrupa için yapılmalı bu transferler.Avrupada başarı gelmedikten koyayım lig şampiyonluğuna ne ki? 2 gün bile kutlamadık 1 haftada unutuldu gitti.Ben avrupada başarı istiyorum ama kaanla kerem demirbayla olacak iş değil bu

ligte şampiyon olmak için değil eğer şl de sağlam bir sol bekimiz olsaydı o gruptan çıkardık.Avrupa için yapılmalı bu transferler.Avrupada başarı gelmedikten koyayım lig şampiyonluğuna ne ki? 2 gün bile kutlamadık 1 haftada unutuldu gitti.Ben avrupada başarı istiyorum ama kaanla kerem demirbayla olacak iş değil bu
Problem sol bek falan degildi kendimizi kandirmayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt