- 26 Ocak 2021
- 35.424
- 34.059
- 2.233
chelsea da olsa abrahamın şuanki hali bu olurdu
Abraham kulubu satti tod boehly sahibi reis chelseanin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chelsea da olsa abrahamın şuanki hali bu olurdu
Fellaini yi dirilteceğimize Axel Witsel i alalım ekinimdiri bir fellaini bizim ortasahaya cuk otururdu
ligte şampiyon olmak için değil eğer şl de sağlam bir sol bekimiz olsaydı o gruptan çıkardık.Avrupa için yapılmalı bu transferler.Avrupada başarı gelmedikten koyayım lig şampiyonluğuna ne ki? 2 gün bile kutlamadık 1 haftada unutuldu gitti.Ben avrupada başarı istiyorum ama kaanla kerem demirbayla olacak iş değil buTelles bulduk boey bulduk hatta mis gibi gittik saracchi kiraladik oynadi da cocuk
Gecen sene sag bekte kaanla onceki sezon sol bekte KİMSEYLE sampiyon olduk
bu kadar para vermenin hicbir anlami yok herhangi bir bek oyuncusuna, oyun anlayisini oturtup topculari yuceltmek onemli olan
.bilican çok pis sallıyorgibi.
mizahı orada tod boehlt yazsam millet bu kim mk der.Abraham kulubu satti tod boehly sahibi reis chelseanin
Zengin cenk ergunu bu arada o herif gecen yil devrede 600 milyon euro harcadımizahı orada tod boehlt yazsam millet bu kim mk der.
Problem sol bek falan degildi kendimizi kandirmayalimligte şampiyon olmak için değil eğer şl de sağlam bir sol bekimiz olsaydı o gruptan çıkardık.Avrupa için yapılmalı bu transferler.Avrupada başarı gelmedikten koyayım lig şampiyonluğuna ne ki? 2 gün bile kutlamadık 1 haftada unutuldu gitti.Ben avrupada başarı istiyorum ama kaanla kerem demirbayla olacak iş değil bu
2008 yilinda misin renktasmichy
zaha
aaron
davinson
köhn
fenerbahce tehlikenin farkindamisin?![]()
kardo hepsinin bir ortak özelligi var2008 yilinda misin renktas
kurban derilerini ne yaptiniz reis?Thuram ve Fofana aynı anda gelsin soyunurum.