Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerbetli tatlının kalitesizi hamallık o yüzden kaliteli tereyağı kritik, şeker tadı da hissedilmemeli. Zaten yok yere kalori alınacak bir aktivite bari yendiğine değsin

Waffle falan boş mevzu ama vatanında cheesake, tiramisu falan da çok başarılı işler.

En çok tercih ettiğim de her zaman peyniri kaliteli iyi bir künefe veya kesme dondurmayla iyi bir fıstıklı baklava türevi
Waffle bos is degil bence. Yapilan yere gore degisir. Bizim burada cok kaliteli waffle restoranlari var ve guzel, kaliteli soslarla, proteinlerle ve meyvelerle harmanliyorlar.

Ama hala favorim tatlim, kaliteli sekerle yapilmis, bogazi yakmayan guzel bir fistikli baklava.

@Hayri Cund, reis senin nobeti 10 sayfa tatli muhabbetiyle erittiler. Yazik oluyor. :D

4m bek dedigimiz adam 25-26 yaslarindan ve piyasasi 20m. artik bu paralari vereceksin. sonucta stat geliri sponsorluk, arti banka olayinida hallediyoruz. basari istiyorsan ödemek zorundasin.

Teteyi okutup. 20 milyon Euro opsiyonla kiralamamız gereken herif aşağıdadır,

bu yıllık ücretler bir tek bana mı aşırı geliyor yav kimse sorgulamıyor
böyle olacağı belli değil miydi ztn olm.

amaç kasa boşaltmak

bu transfer işlerinde alt liglerde cebe inen paraları duysan dudağın uçuklar knk.

muhtemelen üst tarafta da durum pek farklı değildir

En güzel tatlılar;

Hepsi iyi yapılmak şartı ile

1. Fıstıklı kuru baklava, şöbiyet ve fıstıklı dolama yanında kesme dondurma (Fıstık Ağacı var bize yakın oranınkini beğeniyorum butik yerlerden, Hafız Mustafa Üsküdar, Karaköy Güllüoğlu’da fena olmuyor)

2. Çikolatalı frambuazlı mousse (Kukiş de yediğim fena olmuyor taze ise, daha iyisini balayında yemiştim inanılmazdı)

3.San Sebastien Cheesecake (tazesi en hafif tatlılardan biri)

4. Pastacı Kremalı çilekli milföy pasta (kötüsü hiç çekilmez, Burgazada-Ergün Pastanesi tavsiyedir)

Bonus:

5. Peynir Tatlısı ( Ege’de iyi yapan bir yerden olursa, yeni tanıştım ama çok iyiydi)
(Höşmerim değil kemalpaşaya benzeyen hamurlu peynir tatlısı)

6. Muzlu Çilekli Sütlü İrmik Tatlısı
5 numara icin peynir helvasi denedin mi? Kastettigin o degil sanirim ama peynir helvasi cok iyidir. Tabii taze olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt