- 19 Mart 2014
- 28.164
- 29.627
- 2.598
Kurban kesmedim maalesef bu sene bağışkurban derilerini ne yaptiniz reis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurban kesmedim maalesef bu sene bağışkurban derilerini ne yaptiniz reis?
3.5 a bağlarızBeke yıllık 4m euro verecek kadar zengin değiliz beyler kendimizi kandırmayalım
Waffle bos is degil bence. Yapilan yere gore degisir. Bizim burada cok kaliteli waffle restoranlari var ve guzel, kaliteli soslarla, proteinlerle ve meyvelerle harmanliyorlar.Şerbetli tatlının kalitesizi hamallık o yüzden kaliteli tereyağı kritik, şeker tadı da hissedilmemeli. Zaten yok yere kalori alınacak bir aktivite bari yendiğine değsin
Waffle falan boş mevzu ama vatanında cheesake, tiramisu falan da çok başarılı işler.
En çok tercih ettiğim de her zaman peyniri kaliteli iyi bir künefe veya kesme dondurmayla iyi bir fıstıklı baklava türevi
zenginlikle ilgisi yok. hiç bir bek yılda 4 m etmez.Beke yıllık 4m euro verecek kadar zengin değiliz beyler kendimizi kandırmayalım
2 sene sonra dursun sicip gidince forvete haji wright falan kiralaninca anlayacaklar isin ciddiyetiniBeke yıllık 4m euro verecek kadar zengin değiliz beyler kendimizi kandırmayalım
@Onur Bakır gardaşım senin bu transfer olursa Gsc ailesine bir sürpriz yapmak gibi bir fikrin var mıThuram ve Fofana aynı anda gelsin soyunurum.
beke 4 verirsek forvete ne kadar maaş vericez 15 mi?4m bek dedigimiz adam 25-26 yaslarindan ve piyasasi 20m. artik bu paralari vereceksin. sonucta stat geliri sponsorluk, arti banka olayinida hallediyoruz. basari istiyorsan ödemek zorundasin.
zenginlikle ilgisi yok. hiç bir bek yılda 4 m etmez.
Aslan besliyorsan yemini dert etmeyeceksin.bu yıllık ücretler bir tek bana mı aşırı geliyor yav kimse sorgulamıyor
böyle olacağı belli değil miydi ztn olm.bu yıllık ücretler bir tek bana mı aşırı geliyor yav kimse sorgulamıyor
Aslan besliyorsan yemini dert etmeyeceksin.bu yıllık ücretler bir tek bana mı aşırı geliyor yav kimse sorgulamıyor
Ekinim detaylı açıklaman sayesinde ikna oldum ben kardeşim, bu güzel analizlerine denk geldiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum![]()
Ona sadece sen soyunmazsın, maraton yaparızThuram ve Fofana aynı anda gelsin soyunurum.
5 numara icin peynir helvasi denedin mi? Kastettigin o degil sanirim ama peynir helvasi cok iyidir. Tabii taze olacak.En güzel tatlılar;
Hepsi iyi yapılmak şartı ile
1. Fıstıklı kuru baklava, şöbiyet ve fıstıklı dolama yanında kesme dondurma (Fıstık Ağacı var bize yakın oranınkini beğeniyorum butik yerlerden, Hafız Mustafa Üsküdar, Karaköy Güllüoğlu’da fena olmuyor)
2. Çikolatalı frambuazlı mousse (Kukiş de yediğim fena olmuyor taze ise, daha iyisini balayında yemiştim inanılmazdı)
3.San Sebastien Cheesecake (tazesi en hafif tatlılardan biri)
4. Pastacı Kremalı çilekli milföy pasta (kötüsü hiç çekilmez, Burgazada-Ergün Pastanesi tavsiyedir)
Bonus:
5. Peynir Tatlısı ( Ege’de iyi yapan bir yerden olursa, yeni tanıştım ama çok iyiydi)
(Höşmerim değil kemalpaşaya benzeyen hamurlu peynir tatlısı)
6. Muzlu Çilekli Sütlü İrmik Tatlısı