Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.786
- 45.020
- 2.838
15 senedir isabetli tek ongorun ve fikrin yokken bu ahkam kesmelerin felaket komik duruyorSenin tutman gereken takım menementas neden yanlış takımlı oldun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 senedir isabetli tek ongorun ve fikrin yokken bu ahkam kesmelerin felaket komik duruyorSenin tutman gereken takım menementas neden yanlış takımlı oldun.
5 numara icin peynir helvasi denedin mi? Kastettigin o degil sanirim ama peynir helvasi cok iyidir. Tabii taze olacak.
şanslı 1 gsc erkeğine nude![]()
bunu yazacaktım bende.Pound olarak o.3m euro net alıyor
kaliteli adama verilir. bu herif götü boklu sag bek. çok matah topçu olsa sag bek yapmazlardı. sag beke 4 milyon vermenin yedek kaleciye 4 milyon vermekten farkı yok.Baba baktığın adam Ludogorets te oynamıyor ya talip olmucan ya da hamama giren terler diyeceğiz. Enflasyonun futbola da yansıdığını unutmamak gerekiyor ayrıca. Bats için de imza artı yıllık 4 ten bahsediliyor. Bu senin yedek forvetin. Yani buralardan bakılınca 4 nasıl verilir diyemiyorum ben
Neyse ki Cenk baskan tam zamanında göreve geldi.kötü topcu alınsa ilk bunlar sövecek
kulupte hayvan gibi para var tarihin en fazla gelir yaptıgımız dönem
forma satışları stadyum gelirleri hepsi rekor düzeyde
bu parayı harcayıp clye direk katılıp parayı daha fazla katlayalım diyen yok
gecen sene kaan ayhan efendı kırmızı görmese adam gibi sol bek olsa avrupada ilerlerdik
Taraftarların gelen ve giden transferlerde kırmızı çizgilerihem en iyisini isteyip hem az maaş verelim diyosunuz
o zaman asignon gelsin 2.5 a oynasın
bissakaya vermeyelım
Hijyenine ne kadar dikkat ediyor bilemiyorum senin kadar hakim değilim konuyakaliteli adama verilir. bu herif götü boklu sag bek. çok matah topçu olsa sag bek yapmazlardı. sag beke 4 milyon vermenin yedek kaleciye 4 milyon vermekten farkı yok.
Siiyi oyuncuya 4 de verilir 8 de ama galatasaray kadar geliri olan bir takımın her mevkisi hatta yedekleri bile 4 milyon euro alır mj
Hala HELVA fln dionuz yahu..!!
şuan prime dönemden geciyoruziyi oyuncuya 4 de verilir 8 de ama galatasaray kadar geliri olan bir takımın her mevkisi hatta yedekleri bile 4 milyon euro alır mj
Net irmigi tercih ederim ben.irmik helvası mı yoksa un helvasını mı tercih edersin kıymetli ahberdim
Bourbon viski degil derken?Önce genelden başlayalım Chivas tercih olacaksa 25 yıllık olanı deneyelim mutlaka . 12 yıllık olanla arasında çok fark var.
Johnnie Walker lardan Black label olanının içimi daha iyidir.
Ülkemizde genellikle bournon u viskiyle çok karıştırırlar, Mesela Jim Beam ve Jack Daniels viski değildir
Öneri olarak son zamanlarda baya sükse yaratan Ballantines denebilir , ulaşılması kolay olması bakımından
Extrem markalardan da talisker ve macallan mutlaka içilmesi gerekenlerden![]()