Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba baktığın adam Ludogorets te oynamıyor ya talip olmucan ya da hamama giren terler diyeceğiz. Enflasyonun futbola da yansıdığını unutmamak gerekiyor ayrıca. Bats için de imza artı yıllık 4 ten bahsediliyor. Bu senin yedek forvetin. Yani buralardan bakılınca 4 nasıl verilir diyemiyorum ben
kaliteli adama verilir. bu herif götü boklu sag bek. çok matah topçu olsa sag bek yapmazlardı. sag beke 4 milyon vermenin yedek kaleciye 4 milyon vermekten farkı yok.

kötü topcu alınsa ilk bunlar sövecek

kulupte hayvan gibi para var tarihin en fazla gelir yaptıgımız dönem

forma satışları stadyum gelirleri hepsi rekor düzeyde

bu parayı harcayıp clye direk katılıp parayı daha fazla katlayalım diyen yok

gecen sene kaan ayhan efendı kırmızı görmese adam gibi sol bek olsa avrupada ilerlerdik
Neyse ki Cenk baskan tam zamanında göreve geldi.

hem en iyisini isteyip hem az maaş verelim diyosunuz

o zaman asignon gelsin 2.5 a oynasın

bissakaya vermeyelım
Taraftarların gelen ve giden transferlerde kırmızı çizgileri

- En iyisi gelsin ama max 2 milyon maaş verelim
- Bonservis konusunda çok cömert olamayız max 7-8 milyona bitmeli
- 30 yaş üstü olmasın
- Genç olsun ama rüştünü ispat etsin
- Prime döneminde gelecekse 3 yıllık sözleşme çok son sözleşmesi bizimle olmasın
- En tırt topçumuz bile gidecekse en az 7-8 milyon kazanmalıyız
- Gelen topçuların bonservisine zor bonus ekletelim ama giden topçularda kolay bonuslar zorunlu olmalı

Şunu bir simülasyon programına versen sana söver

iyi oyuncuya 4 de verilir 8 de ama galatasaray kadar geliri olan bir takımın her mevkisi hatta yedekleri bile 4 milyon euro alır mj

kaliteli adama verilir. bu herif götü boklu sag bek. çok matah topçu olsa sag bek yapmazlardı. sag beke 4 milyon vermenin yedek kaleciye 4 milyon vermekten farkı yok.
Hijyenine ne kadar dikkat ediyor bilemiyorum senin kadar hakim değilim konuya 👀😍 şunu da unutmayalım boey gitti oyundaki dominasyonu da gözle görülür ölçüde kaybettik sağ bek deyip geçmeyelim .

Oğuz Aydın:Barış Alper, Ferdi Kadıoğlu'nun olmamış versiyonu. Hız, tempo, dayanıklılık, teknik, çalışma, çok yönlülük vs. her şey var. Okan Hoca'nın elinde "çok iyi bir sağ beke "de dönüşebilir. Mühim bir yatırım olur.

iyi oyuncuya 4 de verilir 8 de ama galatasaray kadar geliri olan bir takımın her mevkisi hatta yedekleri bile 4 milyon euro alır mj
şuan prime dönemden geciyoruz

5. yıldız için herşey yapılır bu gelir düzeyiyle

belhanda feguli dönemınde batmadıysak şu dönemde batmayız

Transfer sezonu ne zaman açılıyor??

Önce genelden başlayalım Chivas tercih olacaksa 25 yıllık olanı deneyelim mutlaka . 12 yıllık olanla arasında çok fark var.

Johnnie Walker lardan Black label olanının içimi daha iyidir.

Ülkemizde genellikle bournon u viskiyle çok karıştırırlar, Mesela Jim Beam ve Jack Daniels viski değildir :)

Öneri olarak son zamanlarda baya sükse yaratan Ballantines denebilir , ulaşılması kolay olması bakımından

Extrem markalardan da talisker ve macallan mutlaka içilmesi gerekenlerden 👍
Bourbon viski degil derken?

Bourbon bir viski cesididir, renktas. Niye oyle dedin anlamadim. Yapiminda cogunlukla misir kullanilir.

Benim tercihim de iyi bir Scotch'tir. Single malt olmasina ozen gosterilmeli, blended tavsiye etmem.

Dedigin gibi Scotch denince Macallan iyi markalardandir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt