Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon cafu dani alves gibi bişey alamayacaksan zaman geçirmeye gerek yok. Savunma bilen atletik birini tut getir
Yaw bekte kaan berkan adekugbe kazim falan oynatip sampiyon olmusuz en onemli mevki bek diyolar ya hahahaga

Forvette halil kalede jankatla olsana sampiyon hadi

Tabii ki onemsiz demiyorum da ortalama ustu gelisime acik uygun maliyetli bi adam getirsen ne kadar fark edecek mesela

Yaw bekte kaan berkan adekugbe kazim falan oynatip sampiyon olmusuz en onemli mevki bek diyolar ya hahahaga

Forvette halil kalede jankatla olsana sampiyon hadi
Bizim çapımızdaki takımlar beke 3mden fazla vermemeli. Bisakka fırsat işi olur ama gidip 10-12ler verilip eli yüzü düzgün ortasaha alınmazsa fena söverim

elin bayerni forvete 90 milyonluk stopere 50 milyonluk adam alıyor da ondan. en az parayı beke veriyorlar. aklın yolu bir.
Yav biz en çok parayı mı veriyoruz peki biz de en az paralardan birini beke veriyoruz işte.
Torreira ucuza, Zaha falan beleşe icardi de 10 milyona alındı diye her transfer 3-5 milyon arasında mı olmalı.
Herife zamanında 55 milyon Euro verilmiş, demek ki verilebiliyormuş. Yeri gelir 3-5-2 kanat oyuncusu olarak daha çok performans alırsın o zaman kanat oyuncusu olarak parayı haketmiş mi olacak.

50 tane transfer yapılmıyacak

3 tane adam alacaksın kadroyu koruyacaksın

ondan en iyi adamları alalım diyoruz, para o mevkilere gidecek

forvetin kalecin eksik olsa beke para verme oraya harca diyecegim

ama eksik parcalar belli

Yav biz en çok parayı mı veriyoruz peki biz de en az paralardan birini beke veriyoruz işte.
Torreira ucuza, Zaha falan beleşe icardi de 10 milyona alındı diye her transfer 3-5 milyon arasında mı olmalı.
Herife zamanında 55 milyon Euro verilmiş, demek ki verilebiliyormuş. Yeri gelir 3-5-2 kanat oyuncusu olarak daha çok performans alırsın o zaman kanat oyuncusu olarak parayı haketmiş mi olacak.
her mevkide en az o maliyette futbolcun olur, bekin maliyetine bişey demem. beke 4 milyon maaş verip 1-2 milyon için ortasahaları elimizden kaçırmayı kabul etmem.

ben hiç izlemedim ama otoriteler begeniyor.

Adamın bir geçen sezonu var işte yarısı Rennes, yarısı Burnley... Rakamlar iyi duruyor... Ama bizim transfer listesine girdiğinde bunun Burnley kısmı yoktu. Yarım sezondan ibaretti...

- 22/23 > Zaten çapraz bağ problemi yaşadığı için çok maç oynayamazmış, ama sakatlanmadan önce de çok az 11'de tercih edilmiş. Sakatlıktan dönünce zaten 5-10dk oynamış maç sonlarında...

- 21/22 > Tüm kulvarlarda sözde 26 maçı var gibi duruyor ama Konferans ve kupa mupa bile dahil 7'si 90dk... kalanlarda 15dk ve üzeri oynadığı bile 6 tane falan, maksimum da 25dk falan en çok olanı. Onları bile saysan toplam 13 maç ediyor, kalanlar hep 3-5dk atmışlar sahaya herhalde zaman geçirmek için...

- 20/21 > Zaten 3. lige kiralanmış... Ondan öncesi de zaten hepten genç falan...

Ne var abi bu adamda bu kadar 8m falan edecek? Ki 8'i kabul etmemişler de 11m istiyorlarmış falan ne kadar doğru bilmiyorum. Ben şu adama kağıt üstünde 5m bile vermem.

Kağıt üstünde böyle, videoları izliyorsun tıraş, maçını izliyorsun çok böyle sahada ne yaptığını bilen kendinden emin gibi durmuyor. Fizik olarak da çabuk mabuk ama Boey gibi güçlü izlenimi vermiyor, ince bir adam. Teknik falan desen eh evet biraz...

Erman toroglunun hasan kabzenin bjkye son dk attigi golden sonra dediği gibi biseyler dolaşıyor arkadaşlar.bu dussseldorf fotoları tuhaf bence,neyin suksesi bu bitirmeden etmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt