Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunları görün de beklenti seviyenizi ona göre belirleyin. Rabiot thuram falan isteyenler oluyor ara ara, bizim max alabileceğimiz adam posası çıkmaya yaklaşmış hojbergtir. Ben noname fransadan bi ortasahaya daha çok sevinirim mesela

Adamın bir geçen sezonu var işte yarısı Rennes, yarısı Burnley... Rakamlar iyi duruyor... Ama bizim transfer listesine girdiğinde bunun Burnley kısmı yoktu. Yarım sezondan ibaretti...

- 22/23 > Zaten çapraz bağ problemi yaşadığı için çok maç oynayamazmış, ama sakatlanmadan önce de çok az 11'de tercih edilmiş. Sakatlıktan dönünce zaten 5-10dk oynamış maç sonlarında...

- 21/22 > Tüm kulvarlarda sözde 26 maçı var gibi duruyor ama Konferans ve kupa mupa bile dahil 7'si 90dk... kalanlarda 15dk ve üzeri oynadığı bile 6 tane falan, maksimum da 25dk falan en çok olanı. Onları bile saysan toplam 13 maç ediyor, kalanlar hep 3-5dk atmışlar sahaya herhalde zaman geçirmek için...

- 20/21 > Zaten 3. lige kiralanmış... Ondan öncesi de zaten hepten genç falan...

Ne var abi bu adamda bu kadar 8m falan edecek? Ki 8'i kabul etmemişler de 11m istiyorlarmış falan ne kadar doğru bilmiyorum. Ben şu adama kağıt üstünde 5m bile vermem.

Kağıt üstünde böyle, videoları izliyorsun tıraş, maçını izliyorsun çok böyle sahada ne yaptığını bilen kendinden emin gibi durmuyor. Fizik olarak da çabuk mabuk ama Boey gibi güçlü izlenimi vermiyor, ince bir adam. Teknik falan desen eh evet biraz...
benim okudugum yorumlarda hızı, tekniği, hava topu, mücadeleciliği ve liderliği övülüyordu. fiyatı 8'se 3'ü rennes altyapısı payıdır. son dönemde rennes'den cıkan bütün bekler uçtu boey dahil. başka bir fransız takımından olsa fiyatı max 5 olurdu.

Katılırım da bize 2 orta saha lazım, biri Höjberg gibi defansif diğeri Bentancur gibi ofansif. Ya da Fofana gibi ikisini de aynı anda yapacak ciğersiz biri.

Bence Bentancur ofansif de değil. Sadece daha çok alan savunan tipte daha durgun bir ön libero/merkez orta saha gibi... Bize biraz daha presçi ısıran, öne çıkan, daha geniş alanın savunabilen, tehdit olan oyuncu veya alana daha çabuk giden bir adam lazım. Torreira kadar çabuk ve hızlı değil elbet, öylesini beklemek abartı olur ama işte biraz olsun çalışkanlık ve çabukluk lazım...

Bentancur ihtimali varsa Hojbjerg'le falan uğraşmam alır getiririm. Hojbjerg'den çok daha iyi bir oyuncu bence. Tek eksiği 2 sene önce ağır bir sakatlık geçirip geçen seneyi de rehabilitasyonla geçirmiş olması. Bir de Son'a karşı ırkçı bir şaka yaptığı için ceza alabileceği konuşuluyor.

Zaten Okan hocanın istediği profile daha uygun ama yukarıda da dedim Hojbergden çok daha zor bir transfer

Şunları görün de beklenti seviyenizi ona göre belirleyin. Rabiot thuram falan isteyenler oluyor ara ara, bizim max alabileceğimiz adam posası çıkmaya yaklaşmış hojbergtir. Ben noname fransadan bi ortasahaya daha çok sevinirim mesela
Hojberg in neresinin posasi çikmis yav

ne yapmıs ki

gözlerini cekik falan mı

Hepsi birbirine benziyor demiş.

Tottenham Hotspur captain Son Heung-min has said teammate Rodrigo Bentancur knows he "made a mistake" after making racist joke about him.

Bentancur was asked on Uruguayan TV for a Spurs player's shirt, to which he replied: "Sonny's? It could be Sonny's cousin too, as they all look the same."

Hepsi birbirine benziyor demiş.

Tottenham Hotspur captain Son Heung-min has said teammate Rodrigo Bentancur knows he "made a mistake" after making racist joke about him.

Bentancur was asked on Uruguayan TV for a Spurs player's shirt, to which he replied: "Sonny's? It could be Sonny's cousin too, as they all look the same."
çok alınganmış

bu son u fbliler istiyor

benim okudugum yorumlarda hızı, tekniği, hava topu, mücadeleciliği ve liderliği övülüyordu. fiyatı 8'se 3'ü rennes altyapısı payıdır. son dönemde rennes'den cıkan bütün bekler uçtu boey dahil. başka bir fransız takımından olsa fiyatı max 5 olurdu.

Liderlik mi? Nerede liderlik yapmış doğru dürüst oynamadan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt