- 2 Temmuz 2011
- 132.762
- 55.630
- 5.338
Bisakka ile ilgili gelişmeler bekliyorum net şekilde,bi teklife yanıt vermek,sözleşme imzalama vs.bu hafta önemli bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok sen ne liderliği diye sordugun icin sadece bu kısmını aldım. öncesinde oyununu da bayagı bir övüyor. ayrıca mesele kimin takıp kimin takmadıgı degil. o yaşta ve uçup kaçmayan biri olarak sorumluluk alması.
Patrick Dorgu veya Bradley Locko'yu çekeceksek eyvallah da Derrick dayıya henüz sıra gelmez sanırım. Acil ihtiyaçlarımız varSağ bek lazimken ve biri gelmemisken elde olan sol beki göndermekte nereden çıktı
Torreira ve Icardi gibi A kalite adam almaya çalışıyoruz gibi görünüyor. Dursun Başkan, Okan Hoca ve İbrahim Hatipğlu'nun açıklamaları istikameti gösteriyor...Bentancur' un transfer edilme ihtimali olacak da beğenilmeyecek ha? Orta saha için ismi geçenler arasında en çok isteyeceğim oyuncudur. Olumsuz denebilecek tek yanı, geçirdiği ağır sakatlık ki onun da üzerinden epey zaman geçti, henüz genç bir adam sonuçta. Olacak iş değil zaten, bırakmazlar...
seviyor musun dursun başkanınıTorreira ve Icardi gibi A kalite adam almaya çalışıyoruz gibi görünüyor. Dursun Başkan, Okan Hoca ve İbrahim Hatipğlu'nun açıklamaları istikameti gösteriyor...
Şebinkarahısarlı aslan başkanımızı destekliyorum. İlk dönemi skandallarla, ikinci dönemi hatalarından ders alarak başarılarla geçtiseviyor musun dursun başkanını
Copa americayı izlemeye davet ediyorumseviyor musun dursun başkanını
olm erinç goretzka ile görüşme var demişCopa americayı izlemeye davet ediyorum