- 26 Kasım 2012
- 179.332
- 241.494
- 5.688
irmik helvası mı yoksa un helvasını mı tercih edersin kıymetli ahberdim
Un tabiki ahbert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irmik helvası mı yoksa un helvasını mı tercih edersin kıymetli ahberdim
hayatında bek oynamamış barış alper bekte harikalar yarattı. 11 mevkiyi önem sırasına göre dizsen 10. sag bek 11. sol bek olur.Hijyenine ne kadar dikkat ediyor bilemiyorum senin kadar hakim değilim konuyaşunu da unutmayalım boey gitti oyundaki dominasyonu da gözle görülür ölçüde kaybettik sağ bek deyip geçmeyelim .
fıstıklısı dehşet bir şey ya.Net irmigi tercih ederim ben.
O transferler yuzunden kac sene cile cektik forvet vs alamadik sattigin kadar al bilmemne ugrastik nasil hatirlamiyonuz yaw cidden şaka gibişuan prime dönemden geciyoruz
5. yıldız için herşey yapılır bu gelir düzeyiyle
belhanda feguli dönemınde batmadıysak şu dönemde batmayız
GS diye konu mu var forumda?Erevizyonda varsın,fantasyde varsın,tatlıda pastada börekte varsın,milli takım maçlarında varsın
Mesajlarına bakıyorum bi tek gsde yoksun
Niye öyle
sizin gibiler yüzünden gomise 1m zam yapmayıp diagne ve falcaodan 30m girdiO transferler yuzunden kac sene cile cektik forvet vs alamadik sattigin kadar al bilmemne ugrastik nasil hatirlamiyonuz yaw cidden şaka gibi
Gomise zam yapmamak dogru karardi karari verenlerden allah razi olsun.sizin gibiler yüzünden gomise 1m zam yapmayıp diagne ve falcaodan 30m girdi
Futbola bakış açın beni benden alıyor yav. Elin Bayern’i boklu tsl‘den 35 milyona bek alıyor. Biz yapsak savaş çıkar. Bek en önemli mevkilerden birisidir ne çabuk unuttuk geçen seneyi yav.kaliteli adama verilir. bu herif götü boklu sag bek. çok matah topçu olsa sag bek yapmazlardı. sag beke 4 milyon vermenin yedek kaleciye 4 milyon vermekten farkı yok.
10 numara bir sey gerçekten. E her iyi olan şeyin bir takım zararları vardır reis. Dikkat edersen sağlıklı seylerinde tadı genelde iğrenç oluyorfıstıklısı dehşet bir şey ya.
zehir ama seviyoruz ve yiyoruz.
ölünün arkasından helva dağıtımı yapılmasını söyleyen kişinin amacı geri kalanları da erkenden kefenlemek olabilir. gerçekten zehir olm, yağ, un, şeker. :d
okanın oyun planında en önemli mevki bekFutbola bakış açın beni benden alıyor yav. Elin Bayern’i boklu tsl‘den 35 milyona bek alıyor. Biz yapsak savaş çıkar. Bek en önemli mevkilerden birisidir ne çabuk unuttuk geçen seneyi yav.
Bu Assignon'u izleyip beğenen var mı ya? Ben 1-2 maçında böyle yarım saat falan izledim. Videolara falan zaten bizle adı geçerken bakmıştık. Kağıt üstünde bakıyorsun oynadığı maç sayısı bile sınırlı bir tipti. Biz neden bu kadar taktık bu adama??
Cidden "alalım" dedirten tek bir kağıt üstünde olumlu taraf bulamıyorum oyuncu hakkında... Geçen sene FB'ye gitmeden önce biz alır mıyız falan diye konuştuğumuz Mert Müldür'ün yarısı kadar topçu değil gibi geliyor bana...
2 li savunma oynuyoruz yav bu oyun stiline kanat kerem barış olsun bekler üst düzey olsun yine ihya olursun.okanın oyun planında en önemli mevki bek
Sol beke de yeni adam lazimokanın oyun planında en önemli mevki bek
köhnü aldıgımız paraya direk okutmak gerekSol beke de yeni adam lazim
GS diye konu mu var forumda?![]()
elin bayerni forvete 90 milyonluk stopere 50 milyonluk adam alıyor da ondan. en az parayı beke veriyorlar. aklın yolu bir.Futbola bakış açın beni benden alıyor yav. Elin Bayern’i boklu tsl‘den 35 milyona bek alıyor. Biz yapsak savaş çıkar. Bek en önemli mevkilerden birisidir ne çabuk unuttuk geçen seneyi yav.
Maicon cafu dani alves gibi bişey alamayacaksan zaman geçirmeye gerek yok. Savunma bilen atletik birini tut getirBek ne bizim sistemimizde ne de dunya genelinde en onemli mevkiler arasindadir
Kendimizi kandirmaga gerek yok