Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hijyenine ne kadar dikkat ediyor bilemiyorum senin kadar hakim değilim konuya 👀😍 şunu da unutmayalım boey gitti oyundaki dominasyonu da gözle görülür ölçüde kaybettik sağ bek deyip geçmeyelim .
hayatında bek oynamamış barış alper bekte harikalar yarattı. 11 mevkiyi önem sırasına göre dizsen 10. sag bek 11. sol bek olur.

Net irmigi tercih ederim ben.
fıstıklısı dehşet bir şey ya.

zehir ama seviyoruz ve yiyoruz.

ölünün arkasından helva dağıtımı yapılmasını söyleyen kişinin amacı geri kalanları da erkenden kefenlemek olabilir. gerçekten zehir olm, yağ, un, şeker. :d

şuan prime dönemden geciyoruz

5. yıldız için herşey yapılır bu gelir düzeyiyle

belhanda feguli dönemınde batmadıysak şu dönemde batmayız
O transferler yuzunden kac sene cile cektik forvet vs alamadik sattigin kadar al bilmemne ugrastik nasil hatirlamiyonuz yaw cidden şaka gibi

Bu Assignon'u izleyip beğenen var mı ya? Ben 1-2 maçında böyle yarım saat falan izledim. Videolara falan zaten bizle adı geçerken bakmıştık. Kağıt üstünde bakıyorsun oynadığı maç sayısı bile sınırlı bir tipti. Biz neden bu kadar taktık bu adama??

Cidden "alalım" dedirten tek bir kağıt üstünde olumlu taraf bulamıyorum oyuncu hakkında... Geçen sene FB'ye gitmeden önce biz alır mıyız falan diye konuştuğumuz Mert Müldür'ün yarısı kadar topçu değil gibi geliyor bana...

kaliteli adama verilir. bu herif götü boklu sag bek. çok matah topçu olsa sag bek yapmazlardı. sag beke 4 milyon vermenin yedek kaleciye 4 milyon vermekten farkı yok.
Futbola bakış açın beni benden alıyor yav. Elin Bayern’i boklu tsl‘den 35 milyona bek alıyor. Biz yapsak savaş çıkar. Bek en önemli mevkilerden birisidir ne çabuk unuttuk geçen seneyi yav.

fıstıklısı dehşet bir şey ya.

zehir ama seviyoruz ve yiyoruz.

ölünün arkasından helva dağıtımı yapılmasını söyleyen kişinin amacı geri kalanları da erkenden kefenlemek olabilir. gerçekten zehir olm, yağ, un, şeker. :d
10 numara bir sey gerçekten. E her iyi olan şeyin bir takım zararları vardır reis. Dikkat edersen sağlıklı seylerinde tadı genelde iğrenç oluyor :asd:

Bu Assignon'u izleyip beğenen var mı ya? Ben 1-2 maçında böyle yarım saat falan izledim. Videolara falan zaten bizle adı geçerken bakmıştık. Kağıt üstünde bakıyorsun oynadığı maç sayısı bile sınırlı bir tipti. Biz neden bu kadar taktık bu adama??

Cidden "alalım" dedirten tek bir kağıt üstünde olumlu taraf bulamıyorum oyuncu hakkında... Geçen sene FB'ye gitmeden önce biz alır mıyız falan diye konuştuğumuz Mert Müldür'ün yarısı kadar topçu değil gibi geliyor bana...

ben hiç izlemedim ama otoriteler begeniyor.

Futbola bakış açın beni benden alıyor yav. Elin Bayern’i boklu tsl‘den 35 milyona bek alıyor. Biz yapsak savaş çıkar. Bek en önemli mevkilerden birisidir ne çabuk unuttuk geçen seneyi yav.
elin bayerni forvete 90 milyonluk stopere 50 milyonluk adam alıyor da ondan. en az parayı beke veriyorlar. aklın yolu bir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt