Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim icin zaten resmi kaynak üstad
Sizi bilmem
var bir hayalimiz
Zaten Batshuayi bonservissiz limitlere sadece maaş yansır açıkçası tüm bütçeyi sağ bek ve 8 numaraya harcayız Bissaka + Fofana gibi bir şey hayal edebiliriz.Benim için asıl nokta sağ bek-orta saha tabi. Batsh olur farklı bir isim olur, çok öyle tepkim olan konu değil.
Gomis haric hepsinden iyiVinicius
Bakambu
Seferovic
Mitroglou
Andone
Falcao
Diagne
Mostafa
Gomis
Halil
Son yillarda bizde oynayan forvetler
Şu kısım bana pek mümkün gelmiyor ya ama olursa tadından yenmez tabiZaten Batshuayi bonservissiz limitlere sadece maaş yansır açıkçası tüm bütçeyi sağ bek ve 8 numaraya harcayız Bissaka + Fofana gibi bir şey hayal edebiliriz.
10 no da önemli. Sonra kanatBenim için asıl nokta sağ bek-orta saha tabi. Batsh olur farklı bir isim olur, çok öyle tepkim olan konu değil.
Sürpriz bekliyorum sağ bek ve orta sahaya yüklü gireriz.Şu kısım bana pek mümkün gelmiyor ya ama olursa tadından yenmez tabi![]()
Hiç ses seda yok o noktada ya, Rafa sesleri çıktı bir ara ama kesildi sonra. Ama tabi Dries üstad ile rotasyona bir isim şart, yahut taktik değişecek 4-4-2 oynayacağız ağırlıklı olarak Batsh-Mauro10 no da önemli. Sonra kanat