Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Bissaka - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Oğuz - Torreira - Fofana - Barış
Icardi - Batshuayi​

Batshuayi eğer gelirse zaten iyi hamle ama gelmezse bile Fener'in pazarlıklarda elini zayıflatmış olacağız gibi görünüyor bence her türlü win win bir durum.

Hiç ses seda yok o noktada ya, Rafa sesleri çıktı bir ara ama kesildi sonra. Tama tabi Dries üstad ile rotasyona bir isim şart, yahut taktik değişecek 4-4-2 oynayacağız ağırlıklı olarak Batsh-Mauro
4-4-2 yi ben pek tutmuyorum. Maç sonlarina dogru olabilr. Böyle başlangıç istemem

Tjk ve fener birinci santrafor diye aldı ama o herifi. Sen bariz ikinci santrafor olarak alıyorsun.

Bu tarz bütçeler harcayacağıma ortalama bir adam kiralarım ki kesin fırsat çıkar, buraya ayırdığım bütçeyi Mertens’in bulunduğu pozisyona aktarırım.

Bütçe önceliği ilk 11 için olmalı, yedek kalitesi konusunda genel olarak pek sorun yok.
Yabancı kontenjanı bir şekilde açılsa örneğin bir yıllığına kiralık Haller fırsatı çıkar çok da iş yapar

Ligde sıkışan maçlarda atarsın rakip ceza sahasına rakip savunmaları terörize eder hava üstünlüğüyle

Top tekniği de çok sağlam bir herif. Ha onun da €5m net maaşı var o bile fazla maliyet aslında ama en azından bir yıllık olur

Yani Batsh oyuna girdiğinde gol atıyordu son dakikalar, akıllarda öyle kalmış, o yüzden sanki daha çok iş yapmış gibi geldi bana. Ama penaltı ağırlıklı olduğunu düşününce haklısınız bu noktada amirim

Biraz hafıza yanılsaması söz konusu şahsım adına, ama sanki Batsh daha atletik ve tehlikeli biri, çok gol kaçırıyor gerçi ama yaş faktörü düşününce bu sezon özellikle Dzeko ne yapabilecek merak ediyorum, o sebeple Batsh kalması önemli olabilirdi onlar için
Lig öyle, kupada 6 gol mü ne zaten Avrupa’da da yarramspora falan attı 4-5 tane

Ligdeki bir golü de penaltıdan tamamlama mı neydi zaten 7ye 5 ya da 6ya 6 ligdekiler, akan oyunda da Kayseri ve tjk dışında maç alan yok

Konya maçında 7-1 biterken 1 gol atmasını saymıyorum adamdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt