- 5 Eylül 2014
- 80.088
- 62.725
- 4.283
oğuz aydın gelmedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4-2 yi ben pek tutmuyorum. Maç sonlarina dogru olabilr. Böyle başlangıç istememHiç ses seda yok o noktada ya, Rafa sesleri çıktı bir ara ama kesildi sonra. Tama tabi Dries üstad ile rotasyona bir isim şart, yahut taktik değişecek 4-4-2 oynayacağız ağırlıklı olarak Batsh-Mauro
Ziyech'e veda ederiz gibi duruyor sanki Zaha ile devam etme planı olabilir.
Yabancı kontenjanı bir şekilde açılsa örneğin bir yıllığına kiralık Haller fırsatı çıkar çok da iş yaparTjk ve fener birinci santrafor diye aldı ama o herifi. Sen bariz ikinci santrafor olarak alıyorsun.
Bu tarz bütçeler harcayacağıma ortalama bir adam kiralarım ki kesin fırsat çıkar, buraya ayırdığım bütçeyi Mertens’in bulunduğu pozisyona aktarırım.
Bütçe önceliği ilk 11 için olmalı, yedek kalitesi konusunda genel olarak pek sorun yok.
Bence de 4-2-3-1 ana plan olur gibi ama bakalım üstad4-4-2 yi ben pek tutmuyorum. Maç sonlarina dogru olabilr. Böyle başlangıç istemem
gs muhabirleri baydınız hakkaten be oğlum
Ziyechi araplar disinda isteyen bi kulup olur mu acaba yaw.Ziyech'e veda ederiz gibi duruyor sanki Zaha ile devam etme planı olabilir.
@Emrah DuvarBats kesin faydalı olur inanmayan gitsin tenis izlesin![]()
Lig öyle, kupada 6 gol mü ne zaten Avrupa’da da yarramspora falan attı 4-5 taneYani Batsh oyuna girdiğinde gol atıyordu son dakikalar, akıllarda öyle kalmış, o yüzden sanki daha çok iş yapmış gibi geldi bana. Ama penaltı ağırlıklı olduğunu düşününce haklısınız bu noktada amirim
Biraz hafıza yanılsaması söz konusu şahsım adına, ama sanki Batsh daha atletik ve tehlikeli biri, çok gol kaçırıyor gerçi ama yaş faktörü düşününce bu sezon özellikle Dzeko ne yapabilecek merak ediyorum, o sebeple Batsh kalması önemli olabilirdi onlar için