- 31 Ağustos 2021
- 54.581
- 39.749
- 2.228
soğan diye tahmin ettim.Scharf ne
edit: "keskin baharat" mış sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soğan diye tahmin ettim.Scharf ne
soğan diye tahmin ettim.
soğan Zwiebel miş - scharf baharat acı anlamında sormuşlar.Scharf konulmalı o zmn
aciliScharf ne
AcıScharf ne
florya işini elini yüzüne bulaştırsın yönetim başta dursun başkan olmak üzere öyle bir kızacağım ki...negüzel adam bu dursun özbek ya, yeminle insan kizmaya kiyamaz.
kiyamazsin bu adama ya pamuk gibi, tudor döneminde bende cok yerden yere vurdumda, artik elim gitsede yapmamflorya işini elini yüzüne bulaştırsın yönetim başta dursun başkan olmak üzere öyle bir kızacağım ki...
salgamda istermisin üstüneAcılı acılı heaa
florya riva gibi garip gurup hallere bürünürse hiç lafımı esirgemem. hakaret etmeden yerden yere vururum.kiyamazsin bu adama ya pamuk gibi, tudor döneminde bende cok yerden yere vurdumda, artik elim gitsede yapmam![]()
Bi kere denedimsalgamda istermisin üstüne
Bugün bu yönetimi çıkarı olmadan savunanlar iş yapanların hepsi gittiği zaman anlayacaklar ama biz yine geleceği mahvetmiş olacağız.Terör örgütü artığı dedi ya adam
Şuna verdiğimiz cevap : iyilik kazanacak
Okan nereye kadar susup oturacak şu laflar devam ederse
muhtemelen wcden cikamadinBi kere denedim
Hatırlamıyorumda tadını![]()
bunu söylemek suc degilmi? ben anlamiyorum, bukadar rahat konusulabiliyor, öte yandan sosyal medyada en ufak biseyde ceza yagdirmiyorlarmi? kavgada diyemezsin bunlari.Terör örgütü artığı dedi ya adam
Şuna verdiğimiz cevap : iyilik kazanacak
Okan nereye kadar susup oturacak şu laflar devam ederse
Bir iki yudumdu yavmuhtemelen wcden cikamadin![]()