Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu 2011deki sivas fb maçınin özetini izledim de korcan kadar bu alex tascioglu da büyük şerefsiz.herif ofsayt olmayan pozisyona bayrak kaldırmış ki aynı maçta 2-3 tane daha var sanırım böyle

Saka yapiyoruz ama adamlar entegrasyon diye diye sonunda kendileri entegre oldu. Örnegin 20 30 sene önce yabanci uyruklu futbolculari yoktu, simdi kaptanlari bile türk asilli. Böyle bi vid yapani ülke disi ederlerdi muhtemelen. Neyse ki dogru yolu buldular sonunda. ;D

Edit: tabiki yabanci düsmanligi yine var, bu zaten her zaman ve her yerde var.

Cok isterdim dedigi ciksin,simdi bu kaynak ben 2019da hikmet pinarbasi abiyle yakinken bana söylediği kaynaktı sanırım,Mahmut recevikten duyum alıyorlardı sanki.bu yönetimde kimden duyum alabilirler bilemedim

Zaha yı premier lige , Ziyechi Arabistana , Kerem i amerika ya , Tete yi Brezilya ya gönderen arkadaşlarım

Evet Evet kanatlarda Oğuz Aydınla Barışla Yunus la gümbür gümbür esecez Cl de 😎

Saka yapiyoruz ama adamlar entegrasyon diye diye sonunda kendileri entegre oldu. Örnegin 20 30 sene önce yabanci uyruklu futbolculari yoktu, simdi kaptanlari bile türk asilli. Böyle bi vid yapani ülke disi ederlerdi muhtemelen. Neyse ki dogru yolu buldular sonunda. ;D
Orijinal Alman kim kaldıki bunların milli takımında

Yarısından fazlası başka ülke orjinli noktasına geldi

Fransa kadar olmasa da Almanya da saldı o mevzuyu

Transfer denen seyin icadindan haberin var mi rtas
Yaw bunlar orta saha ve sağ beki zor getirirler ne kanadı allasen , eline yüzüne bulaştıracaklar bu dönem bak görürsün

Nelsson veya Sanchez den biride gidecek Emin Bayramla iade ederiz olacak sonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt