Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.502
- 39.362
- 3.293
4 yıllık maaşları da maliyet hesabıba koyarsak Frendrup 1.5-2 civarı alır Höjbjerg ise maaşı 5 civarı olur.
Bonservisle hemen hemen aynı hesaba gelir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 yıllık maaşları da maliyet hesabıba koyarsak Frendrup 1.5-2 civarı alır Höjbjerg ise maaşı 5 civarı olur.
Frendrup'a kaç istiyorlar ki? Ben 15+ pay, bonus diye düşünmüştüm. Höjberg için de 15 milyon istiyor takımı.Bonservisle hemen hemen aynı hesaba gelir bence
Neyi var adamın tipinde yavSen o yaşa gelince öyle olabilecek misin onu 1 düşünelim reis yav
![]()
Bu adam girerse çıkması da zor olurHöjberg’in toplam maliyeti 35-40 m euro civarı olacak, 4 yıl kontrat
Bisakka demis resmen,hayirli olsun mu?yaşı 26
Biliyom sırf takılmak için öyle söyledimAdamın tipine demiyorum sürekli her kameraya konuşmasına diyorum![]()
Ya ne assignonu,11 milyon istiyilar.o kadarlık bisey oynamadı bu sezon.bisakka daha 26 yasinda,dünyanın en iyi 10 sagbeki arasında ilk 5e koyarim benparlatıp avrupaya kaktıracağımız 1 isim gelecek gibi bebitom.
Assignon veya daha genç bir beklenti oluştu
muhtemelen 22-23 yaşında henüz patlamamış biri gelecekAWByi 4 kusur maasa getirirsen hicbir yere satamazsin