- 26 Ocak 2021
- 35.178
- 33.797
- 2.233
Tehlikeli açıklamalar; iyi isim gelmezse yeriz
Kariyer hedefiyle fofana ve thuram ı yalanlamış gibi mctominayda ise butce sorun olur oda öyle gider bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tehlikeli açıklamalar; iyi isim gelmezse yeriz
Sag bek icin kesinlikle bu yol izlenmeli kankmuhtemelen 22-23 yaşında henüz patlamamış biri gelecek
ki, olması gereken bu
umarım orta sahaya da aynı şey olur
valla maaşı 5 olmasa hojbeji isterim knk.Sag bek icin kesinlikle bu yol izlenmeli kank
Orta sahaya 27-28lerinde bi adam gelse ses etmem
Ikisini toplam kac kez izledin 2 varmıSenaya > Assignon. Savunma yapmayı bilecek bek dediğin.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O net bir şekilde gelmek istemiyordu ki haklı da çıktı kendince, Roma’da iyi sezon geçirdi, Arjantin’de hala 11 oynuyor.Hojberk işi Paredese dönmez umarım
Şu anlamda dedim hocam , son ana kadar 1 adamın peşinden gidip transfer dönemin sonuna doğru kimsenin istemediği adamı almayalımO net bir şekilde gelmek istemiyordu ki haklı da çıktı kendince, Roma’da iyi sezon geçirdi, Arjantin’de hala 11 oynuyor.
O konuda durum belli yav 10 temmuzda kampta sağ bek ve orta saha olmazsa yönetim istifa.Şu anlamda dedim hocam , son ana kadar 1 adamın peşinden gidip transfer dönemin sonuna doğru kimsenin istemediği adamı almayalım
10 temmuz iyimser bi tarih benim çizdiğim takvime göre ilk ciddi temaslar 20 temmuzda başlarO konuda durum belli yav 10 temmuzda kampta sağ bek ve orta saha olmazsa yönetim istifa.
Sokarım batshuayisine de ouz aydınına da