Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu senaya hem iyi adammı?, hemde iyiyse niye ucuza gelebilecek oldugunu duşunuyoruz ? 5 m ye falan gibi anlamadım bence o herife de en az 8 isterler statslardaki gibiyse. Çok kolay alinabilecek gibi değil sandıgımızın aksine zannımca.

Sag bek icin kesinlikle bu yol izlenmeli kank

Orta sahaya 27-28lerinde bi adam gelse ses etmem
valla maaşı 5 olmasa hojbeji isterim knk.

28 yaşında henüz ve herif dinamo.

ha gelir burada salarsa bilemem ama dün izlediğim adamı bize bırakmazlar

Senaya > Assignon. Savunma yapmayı bilecek bek dediğin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kutlu Akpınar: "Fiorentina, Mart ayından bu yana takipte. Atalanta, Galatasaray’ın yanıtını bekliyor. Gelen teklifler satın alma opsiyonlu kiralık, ancak Galatasaray direkt bonservis istiyor.

Tahminim, zorunlu satın alma opsiyonlu ve 20 milyonu geçecek şekilde bir anlaşmaya olur."

AWByi satıcam kafasıyla alamazsın, satsan kar edemezsin o sözleşme şartlarıyla. Höjberg için de durum aynı.

Satabileceğin adam Assignon gibilerdir 700-800 maaş verirsin, satarsın. Onlara da 10 bonservis vermek risklidir olmamış oyuncudur çünkü.

Açıklamalar baştan sona fail, Thuram’ın imkansız olduğunu ninem de biliyor, niye Goretzka’nın falan şartlarını soruyorsunuz o zaman.

Sagbek:
Assignon (24) / Senaya (23) / Kumbedi (19)

Orta saha:
Gonçalo Franco (23) / Guido Rodriguez (30)

10 numara:
Baumgartner (24)

Yani Baumgartner haric digerleri 'imkansiz' degil Hatipoglu'nun aciklamasina vurgun yaparsam. Baumgartner'de Red Bull Leipzig'de cogu macta oynamasina ragmen ilk 11 oyuncusu olamamis, rotasyon da yer bulmus kendisine. Bundan dolayi da piyasa degeri dusmus. Yoklayacaksan boyle bir isim yokla bari.

Hojbjerg işi Paredese döndü. Yolun sonunda Ndombele vol2 olacak biri gelecek.

O net bir şekilde gelmek istemiyordu ki haklı da çıktı kendince, Roma’da iyi sezon geçirdi, Arjantin’de hala 11 oynuyor.
Şu anlamda dedim hocam , son ana kadar 1 adamın peşinden gidip transfer dönemin sonuna doğru kimsenin istemediği adamı almayalım

hayalimdeki orta saha rabiot.Hatta rabiot alınsın gerekirse sağ bekte 1 sene daha kaana fitim

Şu anlamda dedim hocam , son ana kadar 1 adamın peşinden gidip transfer dönemin sonuna doğru kimsenin istemediği adamı almayalım
O konuda durum belli yav 10 temmuzda kampta sağ bek ve orta saha olmazsa yönetim istifa.

Sokarım batshuayisine de ouz aydınına da

Tüm gelirler hazır geçen seneki gibi para sorunu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt